Workshop “Orașul oglindă, oglinda orașului”

Home $ Articole $ Workshop “Orașul oglindă, oglinda orașului”

by | Nov 9, 2014 | Articole

Share photography
Orașul oglindă, oglinda orașului” – workshop adresat clujenilor pasionați de fotografie care vor să învețe cum să asambleze colaje fotografice utilizand un program de editare foto.

Intrarea este gratuită.

Evenimentul va fi susținut de Prof. Univ. Dr. Găină Dorel și este organizat în parteneriat cu un grup de tineri pasionați de organizarea de evenimente culturale din cadrul proiectului Beyond the Line School al Ordinului Fotografilor din România.
Vă invităm ca până în dat de 13.11.2014 să trimiteți pe adresa de e-mail [email protected] fotografii realizate de voi care să ilustreze tematica „Oraşul oglindă, oglinda oraşului”, acestea putând surprinde aspecte din starea oraşului, de la peisaje urbane, la detalii arhitecturale, spatii verzi, evenimente, instantaee etc.
În cadrul workshop-ului vom realiza un colaj model, cu acordul vostru, din fotografiile trimise de voi. Mai apoi, vă invităm să realizați propriile voastre colaje prin aplicarea cunoștințelor dobândite la workshop și să le trimiteți către noi până în data de 21.11.2014.
Prof. Univ. Dr. Dorel Găină va selecta cele mai frumoase lucrări, care, cu acordul vostru, vor fi printate și expuse în data de 26.11.2014 la Casino, Parcul Central, Cluj-Napoca.

Acest proiect este finanțat cu susținere din partea Comisiei Europene. Această publicație (comunicare) reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informației pe care o conține.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!