Arms and Sleepers @ The Shelter

Home $ Articole $ Arms and Sleepers @ The Shelter

by | Nov 17, 2014 | Articole

Arms and Sleepers [USA] LIVE
Warmup: Poliglot
Dabija [Grimus] și Raul [New Disorder].

Arms and Sleepers [USA] lansează vineri 28 noimebrie 2014, la The Shelter, ultimul lor album, după o pauză discografică de 3 ani. Concertul face parte din turneul european de promovare al albumului “Swim Team”.

ARMS and SLEEPERS [USA], una din trupele importante ale genului trip-hop/ experimental care, până în prezent, a lansat nu mai puţin de 16 albume și EP-uri, a compus muzică pentru filme și TV, și a susţinut numeroase concerte în America de Nord, Europa și Asia.

Anul 2014 marchează începutul unui nou capitol pentru AAS, prin apariția ultimului lor album din ultimii 3 ani, album intitulat Swim Team și lansat pe 28 octombrie la labelul american Fake Chapter Records.

Albumul prezintă o nouă abordare muzicală față de materialele anterioare, fiind orientat mai mult pe ritm, beat, sunete sintetice, fiind considerat cel mai dinamic album trupei până în prezent.

Trupa americană s-a format în 2006 şi-i include pe Max Lewis (Boston, MA) și Mirza Ramic (Portland, ME) care au experimentat diferite modalităţi de îmbinare a stilurilor muzicale, ignorând tiparele, impunându-se astfel pe scena internaţională experimental underground.

ARMS and SLEEPERS oferă publicului o experienţă unică, atât auditivă, prin sound-ul lor intens, cu texturi variate şi straturi complicate, eliberate de orice constrângeri de gen, cât şi vizuală, show-urile lor fiind ambientate cu efecte vizuale create de diferiți artiști din domeniu.

În aprilie 2012, trupa a luat o pauză de pe scena muzicală revenind în 2013. În formula de studio au rămas aceeași Max Lewis și Mirza Ramic, iar în formula live, Mirza Ramic acompaniat de proiecțiile video ale lui Dado Ramadani.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/9Tt” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!