Transilvania Demo Day #2nd edition

by | Dec 4, 2014 | Știri Cluj

In cadrul Trasilvania Demo Day, start-up-urile şi comunitatea de inovatori din Cluj-Napoca vor fi în centrul atenţiei! Aici vor fi prezente echipe de oameni creativi, IMM-uri, departamente de cercetare şi spin-off-uri creative din cadrul companiilor locale.

Evenimentul, organizat de Startup Transilvania şi ajuns la a doua ediţie, va avea loc în data de 15 decembrie, începând cu ora 17:00 la The Office (B-dul 21 Decembrie 1989, nr. 77). In deschiderea evenimentului vor vorbi Peter Barta – Angel Investor & Executive Director, Fundatia Post Privatizare şi András Kapy – CEO, Axosuits – startup medtech care produce exoscheleți de putere mare pentru domeniul medical şi câştigători ai premiului de 10.000 $ la conferinţa How To Web 2014.

Demo Day a luat viată deoarece talentul local, comunitatea de oameni creativi şi de inovaţie din Cluj aveau nevoie de mai multă expunere şi recunoaştere. Observăm emergenţa a tot mai multor companii inovative pe piaţă, companii care ar putea ajunge mult mai departe şi mult mai repede dacă ar avea parte de mai multă expunere. Prin evenimentul prezent dorim să facem acest lucru să se întâmple.

Companiile şi proiectele care vor fi prezente la Demo Day, aduc prin activitatea lor un element de inovaţie şi noutate în industriile în care activează. Prezentarile lor vor fi subiectul atenţiei, analizei şi feedback-ului panelului de mentori prezenţi la eveniment.

O componentă importantă a audienţei este reprezentată de proprietari de afaceri şi investitori, interesaţi să se implice în aceste tipuri de proiecte. Prin intermediul prezentărilor la care vor asista, dublate de carisma prezentatorilor de proiect şi de noutatea pragmatică pe care o vor aduce în joc, investitorii vor putea fi atraşi să investească în proiectele şi echipele prezente pe scenă.

Fiecare echipă va avea 4 minute pentru a-şi prezenta ideea de afacere şi demo-ul produsului pe care l-au dezvoltat. Dupa aceea, ei vor primi feedback din partea audienţei – care va fi formată din antreprenori, potenţiali clienţi şi investitori.
Evenimentul este de asemenea deschis curioşilor, antreprenorilor, media şi tuturor celor interesaţi de inovaţie şi noutate.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This