Marten Horger @ Boiler Club

Home $ Party $ Marten Horger @ Boiler Club

by | Jan 4, 2015 | Party

MARTEN HØRGER @ RE-DESCHIDEREA BOILER CLUB
Blanilla
Alex Chronic

Imaginaţi-vă muzica bass cu un suflet analog, direct din ţara mamă a muzicii electro. Acesta este Marten. Din Australia în America de Nord, Europa şi Asia, Marten Hørger a câştigat un număr mare de fani şi o sumedenie de prieteni pe drumul său.

Şi-a început cariera la vârsta de 15 ani şi, deşi nu avea vârsta legală pentru a intra în cluburi, Marten a fost DJ rezident la ‘Douala’, unul dintre cele mai faimoase cluburi underground din Sudul Germaniei. Artistul a avut parte de mediatizare internaţională abia când Westbam l-a numit “the new wonder kid of bass music”. De atunci, a purtat atât pălăria de DJ, cât şi cea de producător, lansând o cantitate impresionată de creaţii muzicale. Primul său solo – ‘LGFU’ – i-a adus premii Breakspoll pentru “Best Single” şi “Producer of the year”. Fiind un colecţionar de synth-uri analoage, Marten şi-a creeat un sunet aparte, greu de imitat.

A urcat pe scenele din Beirut, Brooklyn, Ibiza, chiar şi din Siberia. E uşor de înţeles de ce e iubit de DJi şi fani din toată lumea. Cu peste o duzină de turnee în America de Nord şi Australia, la festivaluri ca Shambhala, Kazantip, Mayday, Breakfest, Snowbombing sau Love Parade, e greu de înţeles cum Marten îşi mai găseşte timp să fie “mentor” şi să caute noi talente.

Stamina Agency, fondată de Marten şi prietenul său din copilărie Norb, este un boutique şi o agenţie de booking dedicată expunerii muzicii de calitate. Este “casă” atât pentru artişti consacraţi, cât şi pentru DJi şi producători în devenire.

Pe lângă proiectul său solo şi agenţia de booking, Marten este şi jumătatea duo-ului SMASH HIFI alături de fostul membru al trupei Prodigy – Leeroy Thornhill. În martie 2014, au lansat primulor lor EP care le-au adus un contract cu BMG. Albumul lor “full length” este în producţie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!