Programul lunii ianuarie la Mini Reactor

Home $ Articole $ Programul lunii ianuarie la Mini Reactor

by | Jan 6, 2015 | Articole

Cu speranța că ați avut parte de o vacanță ca-n povești, Mini Reactor vă așteaptă în luna lui Gerar cu miros de scortisoară, în număr cât mai mare, să treceți pragul micuțului nostru spațiu independent. V-am pregătit spectacole cu personaje care poposesc la noi tocmai din lumea basmelor: Madame Pové spune Povestea Oamenilor de zăpadă, urmată de draga nostră prietenă Degețica, care sensibilă și delicată ne va istorisi pățaniile ei. Apoi, vă invităm la o dimineață de film inedită și sfârșim prima luna din an în glorie, cu o premieră – ROGVAIV.

Programul lunii ianuarie la Mini Reactor

10 ianuarie, ora 11:00
Povestea oamenilor de zăpadă – spusă de Madame Pové
Recomandat copiilor 2+
Regia: Delia Gavlițchi
Cu: Oana Mardare
Pictura: Victoria Kachane

O producție a Asociației Persona

17 ianuarie, ora 11:00
Degețica
Recomandat copiilor 2+

Degețica este un spectacol foarte delicat cu o scenă de teatru în miniatură. Se deschide cortina și începe povestea. E ca un zbor dincolo de real: e jocul actorului cu păpușa. O întruchipare a ludicului, bucuriei și poeziei.

Regia: Dana Bonțidean
Scenografia: Elena Ilaș. Florin Marin
Cu: Eniko Takaes, Lucian Rad, Dana Bonțidean

O producție a Companiei AnimaArt

24 ianuarie, ora 11:00
CLUJ SHORTS pentru cei mici
Recomandat copiilor 4+

Îi invităm pe cei mici la o dimineață inedită de film – scurt metraje de animație nonverbale, cu popcorn, ceai cald și suprize atractive.
Cluj Shorts International Short Film Festival este un festival de film de scurt metraj care se va afla anul acesta la cea de-a treia ediție (24-29 martie 2015). La Mini Reactor vom proiecta într-un cadru intim și inedit câteva dintre cele mai amuzante animații nonverbale care au participat la ediția 2014. www.clujshorts.ro

O proiecție a Asociației Persona

31 ianuarie, ora 11:00
ROGVAIV
Recomandat copiilor 1+

ROGVAIV este un proiect teatral nonverbal educativ recomandat celor mai mici dintre spectatori, începând de la 1 anișor. Cu muzica live, sunete delicate și imagini sugestive. Spectacolul își propune să le prezinte celor mici, culorile.
Vă invităm să urmăriți aventura unui pictor în căutarea a culorilor pierdute. Pornind de la alb-negru scena va fi invadată de R.O.G.V.A.I.V.

Regia: Delia Gavlițchi
Cu: Florina Florian, Oana Mardare, Delia Gavlițchi

O coproducție Mini Reactor și Compania Improwise

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!