Waves With No Ends presents: TR/ST

by | Jan 29, 2015 | Party

Waves With No Ends presents: TR/ST (CA) / Harlequin Jack (RO)

Pret intrare: 20 lei + surpriza

WAVES WITH NO ENDS este un concept născut în Cluj Napoca, ce adună, omogenizează și materializează trăirile transpuse de genuri ca Darkwave, Coldwave, Post-Punk, Gothic Rock, Synthwave, Minimal Synth, Dark Electronica și începuturile Industrial & EBM.

WAVES WITH NO ENDS dorește să promoveze intens și constant subculturile aferente, să mențină pasiunea în ascultătorii deja inițiați, dar și să trezească interesul unui public nou. Pornind din underground, dar reușind să treacă de barierele unui public nișat, conceptul adună sub aripa sa evenimente tematice, DJ seturi, videoproiecții și colaborări cu artiști și trupe naționale și internaționale.

TR/ST este o fabrica de hituri pop adanc ingropata in noroi.”

TR/ST este proiectul ambitios synthpop al artistului canadian Robert Alfons. Desi initial un duo creat din el si Maya Postepski (Austra), aceasta a parasit proiectul dupa lansarea primului album, TRST (2012).

Prin creatiile sale, Alfons reuseste sa schiteze atmosfera artificiala, dar intunecata a noptilor in cluburi obscure, angoasa si pierderea in propriul sine pe ringul de dans.

Primul album este puternic influentat de valente electro-goth, o ploaie de synthuri si elemente trance, reusind sa atraga lauda unor critici internationali ca Pitchfork, VICE sau The Guardian UK.

Joyland (2014) s-a indepartat de atmosfera lugubra schitata de albumul anterior. Imbracand un invelis sonor mai luminos, nu renunta la frumoasele radacini synth si analog. Albumul este o bijuterie a genului, puternic incarcat de melodrama sexuala si reverie electronica. Azi, TR/ST are mii de fani, concerte sold-out si gratiile presei de specialitate.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This