Prietenia unui baietel cu un pinguin @ Casa de Cultură a Studenților

Home $ Articole $ Prietenia unui baietel cu un pinguin @ Casa de Cultură a Studenților

by | Feb 2, 2015 | Articole

Teatrul Telaio Rihanna Italia
Copilaşii vor înţelege tot ce se vorbeşte în spectacol, deoarece vocea povestitorului este în limba română.

Durata spectacolului: 60 min.
Spectacol pentru copii: 3-11 ani

Toţi copiii, indiferent de vârsta, vor intra pe baza de bilet.
Pret PROMO bilet pana la data de 22 ianuarie – 25 lei
Pret bilet dupa data de 22 ianuarie – 39 lei

Biletele sunt disponibile la Agentia de bilete a Teatrului, la Iulius Mall, Casa de Cultura a Studentilor si online pe www.biletmaster.ro

Un baieţel găseşte într-o zi, un pinguin în faţa uşii. Un pinguin care într-adevăr pare foarte, foarte trist. Probabil s-a pierdut de familie, iar copilaşul încearcă să înţeleagă de unde vine, ce vrea, “pentru că acest pinguin este foarte trist”. Copilul decide să găsească o cale de a-l duce înapoi acasă, şi astfel, construieşte o barcă şi călătoresc împreună spre Polul Sud, pentru că, după cum cu toţii ştim, pinguinii locuiesc la Polul Sud.

Dar… dacă nu întoarcerea acasă a fost marea dorinţă a pinguinului?

Povestea este amuzantă şi totodată fascinantă, pentru că vorbeşte despre întâlnirea unor lumi necunoscute, despre dificultatea de a comunica şi de a-l înţelege pe cel diferit de noi, şi despre oceanul care trebuie traversat pentru ca în noi să crescă sentimentul de iubire ş i de prietenie.
Sunt cuvintele chiar atât de importante?… Printre miile de gesturi, care rămân mici glume neînţelese şi suprarealiste, neînţelegeri continue, unele uriaşe, altele aparent nesemnificative, printre multe aventuri şi furtuni, cei doi ajung la sfârşitul călătoriei lor. …Dar o calatorie poate avea cu adevărat un sfârşit?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!