Adam Faz / Blanilla / Junkysleep @ The Shelter

Home $ Party $ Adam Faz / Blanilla / Junkysleep @ The Shelter

by | Feb 9, 2015 | Party

The Shelter, Atelierul DĂ Sunet! și RUFFinaments prezintă:
ADAM FAZ / BLANILLA / JUNKYSLEEP

A venit momentul să avem și primul invitat străin la „Atelierul Dă Sunet!”.

ADAM FAZ este un Dj/producător polonez de muzică bazată pe bass serios. Adam și-a creat de-a lungul anilor un stil eclectic, îmbinând influențe dub, hip-hop, electrofunk sau garage cu un sound futuristic. Are o grămadă de releasuri și remixuri la labeluri de prestigiu ca Born idle, VIM, Bombtraxx Records sau Scarcity. De asemenea, Adam organizează deseori petreceri în Polonia ( Bassinjekta/ Nu Breaks Experience nights) unde a avut ocazia să împartă pupitrul cum nume grele ca Deekline, Aquasky, EZ Rollers, Freestylers, Rennie Pilgrem sau Atomic Hooligan.

Pe BLANILLA îl știți deja ca rezident al nopților de la „Atelierul Dă Sunet!”. Îl puteți vedea din nou pe 28, imediat după Adam Faz – până dimineață, depinde cât rezistați voi, că Blanilla nu cunoaște mila 😉 Puteți asculta mai jos setul de data trecută:

JUNKYSLEEP este un DJ brașovean naturalizat la Cluj, unde ne-a zis că îi mega-place și că vrea să facă treabă aici. Aparține crew-ului Breakbeat Romania, însă setul lui nu se rezumă doar muzici breaks. Este un DJ foarte bun de warm-up așa că, vă invităm să veniți cât mai devreme la party.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!