Targul International Tehnic – editia XXIII

Home $ Articole $ Targul International Tehnic – editia XXIII

by | Mar 3, 2015 | Articole

Specialistii din intreaga tara sunt asteptati la a XXIII-a editie a TARGULUI INTERNATIONAL TEHNIC – targ agreat ASOEXPO – care isi deschide portile la Expo Transilvania marti, 24 martie 2015. Succesul editiilor precedente a determinat cresterea constanta a numarului expozantilor si participarea din ce in ce mai numeroasa a companiilor din strainatate, acest targ castigandu-si renumele de cea mai importanta manifestare de profil din Transilvania.

Scopul T.I.T. este:
– Crearea unui cadru propice in care sa fie prezentate atat noutatile tehnologice de ultima ora, cat si produsele, tehnologiile si echipamentele deja consacrate din domeniul industrial.
– Realizarea unui eveniment care sa satisfaca nevoile si cerintele companiilor care expun.
– Atragerea unui numar mare de vizitatori specialisti, potentiali beneficiari ai serviciilor si produselor expuse, contribuind astfel la stabilirea dialogului comercial intre expozanti si potentialii beneficiari.

Tematica T.I.T. 2015: masini unelte, scule si accesorii; masini hidraulice, pompe, compresoare; masini pneumatice; utilaje de ridicare si transport industrial; utilaje si tehnologii de sudare-debitare; defectoscopie, tehnologii laser; tratarea prin distilare a apelor industriale uzate; masini si tehnologii de curatat si degresat piese; automatizari industriale, robotica; aparatura de masura si control; depuneri electrostatice, galvanizari; soft industrial; instalatii de vopsire, metode de uscare; lubrifianti si adezivi industriali; proiectare si cercetare industriala; instrumente si metode utilizate in sistemul de control si atestare a calitatii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!