Dimension, pentru prima oară în România

Home $ Articole $ Editorial $ Dimension, pentru prima oară în România

by | Mar 21, 2015 | Editorial

Boiler Club, 20 martie 2015. Ce poate părea ca o dată normală pentru majoritatea oamenilor, pentru fanii muzicii drum and bass era momentul pentru un nou eveniment, invitatul serii fiind Dimension.

Aflasem de eveniment în urmă cu aproximativ o lună, entuaziasmul făcându-și loc cu ușurință, întrucât Dimension este unul dintre acei artiști tineri si promițători. Îmi atrăsese atenția în urmă cu vreo doi ani, odată cu lansarea piesei “Children”, însă momentul decisiv a fost cel al lansării piesei “Love To Me”. Fiind un single destul de catchy, nu a durat mult până când piesa a ajuns pe repeat. Și au mai apărut două piese ulterior, care se ridicau la același nivel.

Dacă aș fi nevoită sa descriu in cateva cuvinte evenimentul de aseară, aș alege chiar versurile unei piese semnate Dimension: “check the crowd reaction”. Publicul a fost foarte receptiv la vibe-ul transmis de către artist, acel “crowd reaction” fiind unul pozitiv.

Setul de două ore al artistului i-a ținut pe tineri în priză, genurile muzicale abordate fiind de asemenea variate, trecându-se de la piese drum and bass pline de energie până la piese din zona electro. Cel mai interesant element este faptul că piesa “Crowd Reaction” este preferata artistului dintr-un set, întrucât “toată lumea știe piesa și are un anumit build-up, perfect pentru public“, după cum a declarat acesta.

Venit pentru prima oară în Romania, Rob a declarat că nu știa exact la ce să se aștepte din partea publicului român, rămânând totuși plăcut surprins de atmosfera generală. În comparație cu publicul din Marea Britanie și nu numai, din Europa chiar, acesta a precizat că publicul român știe într-adevăr cum să se distreze.

În privința planurilor de viitor, ne putem aștepta la un nou single, care va fi lansat în curând. Pe lângă acest nou single, câteva remixuri vor fi de asemenea lansate. Cu toate că inițial, începuse să lucreze la un album, Robert a declarat că se va concentra mai mult pe crearea unor piese drum and bass de calitate, care să fie pe placul oamenilor și care să devina cunoscute.

Concluzia? A fost un eveniment reușit și chiar variat. Spun variat, pentru că am auzit piese pana si de la My Nu Leng, care nu face parte tocmai din registrul muzicii drum and bass. Oamenii s-au distrat, au dansat, au cântat și s-au simțit bine. De ce altceva ar mai putea fi nevoie la un eveniment, decât muzică bună și oameni care se simt bine?

În cazul în care doriți să aflați mai multe detalii cu privire la artist, vă invităm pe pagina lui de Facebook.

Diana Rusu

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!