Baby Elvis, câștigătorii Jaxx Rock Battle 2015

Home $ Știri Cluj $ Baby Elvis, câștigătorii Jaxx Rock Battle 2015

by | Apr 7, 2015 | Știri Cluj

Ediția din acest an a Jaxx Rock Battle și-a desemnat câștigătorii. Orădenii de la Baby Elvis au reușit să cucerească atât publicul prezent la evenimentul organizat la Jaxx Garajul cu Rock, dar și juriul, așadar și-au însușit la final marele premiu de 1000 de euro.

Aflat deja la a 3-a ediție, Rock Battle și-a făcut un renume la nivel național astfel, în concurs s-au înscris anul acesta trupe din Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Odorheiu Secuiesc și Bistrița. Competiția s-a desfășurat în fiecare zi de miercuri, începând cu data de 4 martie, marea finală fiind pe 1 Aprilie. Cele 16 trupe ajunse în semifinală au dat tot ce au avut mai bun pentru a se califica în finală, cele mai bune dovedindu-se a fi:

  • Altfive – Cluj-Napoca
  • Riot Monk – Baia Mare
  • Gecko – Cluj-Napoca
  • Rattlejack – Cluj-Napoca
  • Baby Elvis – Oradea

Câștigătoarea acestei ediții a fost trupa Baby Elvis cu 392 puncte, fiind urmați de Atlfive cu 372 puncte și Riot Monk cu 361 de puncte.

Totodată, juriul din acest an a fost unul pe măsură, trupele fiind atent punctate de: Aminda (solista trupei Hazard și CEO Art’s Cool), Patriciu Pop (pianist, poducător muzical și reprezentant al Big Time Production), Andy Ghost (solist Altar și Masterpiece – Tribut Metallica), Richie Bordea (membru al echipei Rock Academy și al Trupei Vespera) și Dudu Isabel (solist al trupei Seven și Speak Floyd).

Pe lângă marele premiu de 1000 euro acordat trupei Baby Elvis, juriul a mai oferit și numeroase premii speciale precum, producții muzicale complete, concert în deschiderea trupei Altar, dar și ore de repetiții la Rock Academy și Art’s Cool.

Atmosfera de competiție a fost completată în acest an de concerte incendiare oferite de Masterpiece, S.I.T.A (care a și marcat o lansare de album) și The Backtrakers.

În numele echipei de organizare doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în implementarea acestui proiect. Datorită lor evoluăm de la an la an și avem din ce în ce mai mult feedback pozitiv care ne motivează să ne dorim și mai mult de la Rock Battle. Doresc să felicit și trupele înscrise în concurs alături de care avem planuri mari în perioada ce urmează. Un prim pas este Jaxx Rock Gala. Pe 22 aprilie vă invităm la un eveniment ce va celebra succesul proiectului Rock Battle alături de concerte live susținute de trupele: Baby Elvis, Vespera, Daotonika (Moscova) și Vița de Viea declarat Ariadna Zaharia project manager Rock Battle.

Așadar, Rock Battle 2015 s-a încheiat cu success și organizatorii au început deja pregătirile pentru ediția de anul viitor care se anunță a fi una cu multe surprize pentru iubitorii de rock din România!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!