Fundamentele sioniste ale statului Israel

Home $ Articole $ Fundamentele sioniste ale statului Israel

by | Apr 30, 2015 | Articole

Muzeul de Artă, în colaborare cu Asociaţia Sionistă din România organizează, în perioada 6 -10 mai 2015, o serie de manifestări culturale incluse sub titulatura Fundamentele sioniste ale statului Israel. Conferinţă şi expoziţie documentară.

Evenimentele se înscriu în seria manifestărilor care celebrează şaizeci şi şapte de ani de la proclamarea independenţei statului Israel.

Miercuri, 6 mai 2015, începând de la ora 16, Muzeul de Artă Cluj-Napoca inaugurează seria de conferinţe referitoare la fundamentele sioniste ale statului Israel. Cu ocazia acestui eveniment prezintă Prof. univ. dr. Lucian Nastasă Kovács, moderator (Manager al Muzeului de Artă Cluj-Napoca), Prof. univ. dr. Ladislau Gyemant şi Tiberiu Roth, Preşedintele Asociaţiei Sioniste din România.

Evenimentele din data de 6 mai 2015 continuă la ora 18 cu vernisajul expoziţiei documentare Fundamentele sioniste ale statului Israel, care va fi deschisă publicului în perioada 6 – 10 mai 2015. Cuvântul de deschidere al vernisajului este susţinut de către domnul Prof. univ. dr. Lucian Nastasă Kovács şi de către colecţionarul Andrei Klein.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!