Polisport Wall Climbing

Home $ Sport $ Polisport Wall Climbing

by | May 8, 2015 | Sport

Ești o persoană activă? Îți place aventura și distracția?

OSUT și OSUBB, în parteneriat cu Centrala de escaladă. te invită la concursul de cățărat adresat tuturor studenților din Cluj. Toată lumea e bine-venită, indiferent de nivelul de experiență. Nu există taxă de înscriere, singurele condiții ar fi să aveți espadrile de cățărat și dacă consumati ceva, să fie de la barul din incinta Centralei de Escaladă. Cine nu are espadrile, poate închiria la un preț super ( doar 10 lei ) !

Link înscriere: http://goo.gl/forms/xWJVh6wA22

Regulament

Evenimentul este un concurs de cățărat în sală, stil open, pe durata căruia trebuie să se rezolve cât mai multe trasee, gradate de la un nivel de începator până la avansat.

1. Un traseu este considerat rezolvat atunci când concurentul se susține cu ambele mâini de ultima priză a traseului respectiv, dupa ce l-a parcurs începand cu prizele de start.
2. Echipamentul necesar este o pereche de espadrile de alpinism, care se pot închiria eventual în timpul evenimentului, preț 10 lei.
3. În rezolvarea unui traseu. nu se va permite folosirea prizelor care nu aparțin traseului respectiv.
4. Numărul de încercări și timpul acordat rezolvării unui traseu este nelimitat.
5. Punctajul se va acorda în funcție de numărul de trasee rezolvate și de dificultatea acestora, timpul nefiind luat în considerare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!