Au fost suplimentate biletele pentru concertul Julio Iglesias

by | May 11, 2015 | Știri Cluj

Veşti bune pentru clujeni: după epuizarea a patru categorii de bilete, organizatorii au decis să suplimenteze numărul locurilor pentru concertul lui Julio Iglesias, de la Sala Polivalentă, din 22 mai.

Publicul din Cluj îl aşteaptă cu nerăbdare pe romanticul şi veşnic îndrăgostitul Julio Iglesias. Dovadă şi faptul că biletele la concertul pe care marele artist îl va susţine în inima Ardealului s-au vândut ca pâinea caldă.

S-au epuizat biletele pentru categoriile VIP, Premium, Cat. III şi Cat. IV. Pentru admiratorii care şi-au  manifestat interesul îndeosebi pentru categoriile VIP şi Premium, organizatorii au decis suplimentarea locurilor. Astfel, s-au pus în vânzare 26 de bilete la VIP şi alte 24 bilete la categoria Premium.

 

În plus, au fost create două noi categorii de bilete VIP și Premium, amplasate  în Loja oficială, acestea asigurând acces la zona de catering . Pentru aceste categorii s-au pus în vânzare 130 de bilete, la preţul de  395 lei (loja VIP) si 325 lei (Premium).

Au mai rămas doar 10 zile până la întâlnirea clujenilor cu starul latin Julio Iglesias. Cel mai romantic cântăreţ al tuturor timpurilor mărturiseşte că are mari memoţii şi că abia aşteaptă să se revadă cu publicul din Cluj. De atfel, l-a emoţionat profund vestea că la concertul său din 22 mai, biletele s-au vândut într-un ritm ameţitor. ”Ştiu că în Cluj vor fi în jur de 7.000 de spectatori. Mă bucur foarte mult că ne vom vedea în număr atât de mare şi doresc să mulţumesc fiecăruia în parte pentru că îmi va fi alături în seara de 22 mai, la Cluj”.

Întâlnirea de vineri seară va fi una cu o mare încărcătură emoţională pentru marele artist: în deschiderea concertului său va cânta însuşi fiul lui, Julio Iglesias JR.

Julio Iglesias spune că are numeroase amintiri plăcute legate de vizitele anterioare în România.  „În 2007, spre exemplu, îmi amintesc că am stat cam două săptămâni, pentru că am dat cinci concerte. Aveţi o ţară superbă. Mi-a plăcut mult Clujul, mi-au plăcut şi Sibiul şi zona muntoasă din jurul său.”

Ultimele bilete rămase disponibile pentru concertul Julio Iglesias de la Cluj pot fi achiziționate de  la standul Ticket Event din Iulius Mall, din rețeaua Eventim la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas și online prin www.eventim.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This