Conferința Anuală a Comunității Române de Testeri

Home $ Articole $ Conferința Anuală a Comunității Române de Testeri

by | May 11, 2015 | Articole

În perioada 14-15 mai 2015 va avea loc a patra ediție a Conferinței Anuale a Comunității Române de Testeri (The Romanian Testing Community Annual Conference), cel mai mare eveniment de specialitate din România și printre primele trei de acest gen din Estul și Sud-Estul Europei. Ca și în anii precedenți, evenimentul va avea loc in Cluj-Napoca.

Conferința a debutat în 2012, în primul an participând 200 de profesioniști din domeniul testării de software, care au asistat la prezentările a 3 speakeri internaționali și doi români. În 2013, cifrele au crescut semnificativ: 8 speakeri internaționali, 15 companii partenere și 250 de participanți. Cresterea s-a vazut si in 2014, numărul de speakeri ajungand la 22.

Anul acesta, participanții vor putea asista la prezentările a 22 de nume importante din domeniul testării software din 6 țări, de la companii de renume, ca Adobe, Facebook, Google

Tema evenimentului din acest an va fi „Comunitățile de lucru”, fiind completată de motto-ul evenimentului „Haideți să construim ceva mai mare decât suma părților sale” („Let’s create something that’s bigger than the sum of its parts…”). 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!