Seara filmului coreean @ Cinema Victoria

Home $ Cinema $ Seara filmului coreean @ Cinema Victoria

by | May 25, 2015 | Cinema

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de la Stabilirea Relațiilor Diplomatice dintre Republica Coreea și România, Ambasada Republicii Coreea prezintă o proiecție specială a filmului: “The Face Reader”.

The Face Reader este un film coreean consacrat din 2013, cu Kang-ho Song în rolul fiului unei familii căzute în dizgrație, care călătorește prin Joseon (regat coreean care s-a întins pe durata a cinci secole, între 1392-1897), studiind fizionomia.
Acesta are abilitatea de a determina personalitatea, starea de spirit și comportamentul unei persoane doar privindu-i chipul. Talentul acestuia îl duce la Curtea Regală, unde este prins în lupta pentru putere dintre Marele Prinț Suyang și Generalul Kim Jongseo, un fidel de rang înalt al Regelui Munjong.


The Face Reader a devenit unul dintre filmele cu cele mai mai încasări din Coreea de Sud in 2013, cu 9,1 milioane de bilete vândute. A câștigat 6 premii la a 50-a Ediție a Premiilor Grand Bell, inclusiv Cel mai Bun Film, Cel mai bun Regizor (Han Jae-rim) și premiul pentru Cel mai Bun Actor – Song Kang-ho.

Intrarea este liberă. (în limita locurilor disponibile – 283)

Film subtitrat în limba română.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!