Stereotype Bizarre #13 @ The Shelter - Evenimente din Cluj Napoca
Party, Pub

Stereotype Bizarre #13 @ The Shelter

Sterotype Bizarre, a musical journey from disco to house! “Physically, psychologically, emotionally, and energy-wise, you must break your limitations. That is when your perception expands.

A devenit un ritual ca o dată pe luna, cu precădere vineri, să avem parte de experienţa Stereotype Bizarre. Cei ce ne cunosc ştiu prea bine despre ce e vorba: e momentul în care ne lepădăm de orice stereotip şi ne lăsăm duşi de valurile muzicale, cu zâmbetul pe buze.
Sound-urile eclectice sunt atent jonglate de către bine-cunoscutele gazde: Highroller şi Kek, iar invitaţii acestei ediţii sunt: Sokòlóv, clujeanul şi MojoFilter, DJ şi producer din UK.
Mojo este primul dj care a prestat la Buckingham Palace, iar abilitatea sa bizară de a se conecta cu oamenii, indiferent de loc, este incredibilă. Dacă eşti în căutare de feeling-uri noi trebuie să ştii că this guy has superpowers când vine vorba de crearea unei atmosfere magice şi frenetice.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.