Party, Pub

Stereotype Bizarre #13 @ The Shelter

Sterotype Bizarre, a musical journey from disco to house! “Physically, psychologically, emotionally, and energy-wise, you must break your limitations. That is when your perception expands.

A devenit un ritual ca o dată pe luna, cu precădere vineri, să avem parte de experienţa Stereotype Bizarre. Cei ce ne cunosc ştiu prea bine despre ce e vorba: e momentul în care ne lepădăm de orice stereotip şi ne lăsăm duşi de valurile muzicale, cu zâmbetul pe buze.
Sound-urile eclectice sunt atent jonglate de către bine-cunoscutele gazde: Highroller şi Kek, iar invitaţii acestei ediţii sunt: Sokòlóv, clujeanul şi MojoFilter, DJ şi producer din UK.
Mojo este primul dj care a prestat la Buckingham Palace, iar abilitatea sa bizară de a se conecta cu oamenii, indiferent de loc, este incredibilă. Dacă eşti în căutare de feeling-uri noi trebuie să ştii că this guy has superpowers când vine vorba de crearea unei atmosfere magice şi frenetice.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Thu 18

Festina lente // expoziție foto Virgil Mleșniță

27 June, 12:00 am - 19 July, 12:00 am
Thu 18

Electric Castle 2019

17 July - 21 July
Thu 18

World Press Photo Cluj-Napoca

18 July, 10:00 am - 5:00 pm
Thu 18
Thu 18

Musical Quiz & Karaoke

18 July, 8:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.