Bar, Concerte

Concert acustic Byron @ Studio 26

Trupa byron lansează DVD-ul „Electric Marching Band”

Concertul byron – „Electric Marching Band”, filmat iarna trecută la Teatrul Național din Cluj alături de Muzica Militară a garnizoanei Bistrița și de corul de elevi Excelsior, va fi lansat pe DVD pe data de 6 septembrie printr-un concert la Studio 26 in Cluj!  Concertul, difuzat pe HBO România, cuprinde piese byron re-orchestrate pentru formație, fanfară și cor, iar pe una dintre piese cei de la byron îl au ca invitat special pe violonistul Alexander Bălănescu.

Recent, trupa a înregistrat viitorul lor album de studio în Irlanda, la studiourile Windmill Lane din Dublin (supranumite „Studiourile U2”). Ca prim single de pe viitorul disc, byron au lansat piesa „Marea” – acompaniată și de un videoclip ce redă povestea înregistrărilor și a călătoriei până la Dublin. Haideți așadar duminica, 6 septembrie, de la ora 20:30 pe terasa de la Studio 26 (Str. Piezisa 26, Cluj ) pentru un concert acustic byron și lansarea DVD-ului „Electric Marching Band”! Trupa promite un show caracteristic, cu piese din toată discografia!

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
6fingers – clape, chitară, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.