Este Cehia Keno o loterie de TOP? Află ACUM motivele!

Home $ Diverse $ Este Cehia Keno o loterie de TOP? Află ACUM motivele!

by | Jul 11, 2022 | Diverse

Industria iGaming începe să fie tot mai diversă, în mod special când este vorba de sectorul online. Această multitudine de opțiuni este aplicată tuturor categoriilor de jocuri de noroc, ceea ce înseamnă că gamblerii au o gamă vastă inclusiv în secțiunea de lotto. Pentru că sunt foarte multe oportunități de distracție și este greu să alegi doar după denumirea variantelor, există diverse topuri pe care le poți consulta.

În majoritatea clasamentelor de loterii europene și internaționale, lotto Cehia Keno se situează pe primele poziții ale preferințelor românilor. Așadar, se poate considera că este o versiune foarte populară, iar singura întrebare care rămâne, este “de ce?”. Iată care ar fi principalele motive!

Cehia Keno are un format simplu și avantajos

Din punctul de vedere al majorității pasionaților de loterii, această versiune lotto are câteva caracteristici extrem de atractive. Ea este de tip Keno și are o formă de 12/60, ceea ce înseamnă că dintr-o mulțime de bile numerotate de la 1-60, sunt extrase doar 12.

În plus, Cehia Keno are evenimente foarte dese, adică ai posibilitatea să participi oricând dorești la câte un eveniment. Atenție însă, există o pauză în ceas de noapte, mai exact în intervalul 00’55-02’20. În plus, chiar dacă poți să plasezi bilete oricând, este bine să fii calculat și să iei atent deciziile, adică să joci responsabil, nu să te lași “dus de val”.

Tot acest format și periodicitatea extragerilor permit aplicarea unei game vaste de sisteme și de strategii. Acest lucru se întâmplă pentru că este mai ușor să studiezi rezultate precedente recente, față de versiunile lotto care au loc rar, de exemplu, o dată sau de două ori pe săptămână.

Cehia Keno este o versiune foarte accesibilă

Deoarece Cehia Keno este disponibilă pentru publicul din România de destul de mult timp, deoarece este o alegere foarte populară, a fost inclusă în portofoliul mai multor operatori. Astfel, indiferent la ce cazino de top ai deja cont, destul de probabil se află în oferta sa.

Acesta este un beneficiu mare, pentru că nu ești nevoit să îți creezi și verifici contul la o altă agenție, ci este posibil să îți continui activitatea unde deja te-ai obișnuit. În plus, poate ai norocul de a avea parte și de câteva surprize prin programul de fidelizare, care să fie valabile pentru această loterie. Nu strică să fii cu ochii pe acest aspect, nu?

Cehia Keno este disponibilă în format de loterie live

Jocul de lotto are farmecul său, în mod special când ai posibilitatea să urmărești evenimentele în timp real. Versiunea Cehia Keno are acest atu, însă doar la unii operatori din România. Chiar dacă nu este vorba de o filmare a extargerii efective, există o animație foarte bine realizată care îți permite să vezi ce se întâmplă, live.

Dacă apelezi la acest mod în care să te bucuri de această variantă de lotto, vei afla rezultatele în timp real, iar experiența va fi cu totul alta. Emoțiile vor fi mult mai intense, inclusiv adrenalina, iar tu vei știi pe loc dacă ești unul dintre norocoșii câștigători. În plus, Cehia Keno live poate să fie văzută atât de pe platforma operatorilor de pe desktop, cât și de pe un device mobil.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!