Care este cel mai bun telefon Huawei în 2021?

Home $ Diverse $ Care este cel mai bun telefon Huawei în 2021?

by | Aug 25, 2021 | Diverse

Chiar dacă compania Huawei a întâmpinat ceva dificultăți în urma rupturii sale de Google și Android și a embargoului impus de guvernul Statelor Unite, aceasta a reușit să aplice o schimbare radicală a strategiei și și-a dezvoltat propriul sistem de operare. Acesta poartă numele de Harmony OS, iar aplicațiile pot fi descărcate din AppGallery.

În prezent, marca are așa-numitele dispozitive emblematice în liniile sale Mate și P, până la punctul de a fi printre cei mai buni producători de smartphone-uri de pe piață. Seria P reînnoită în mod constant este puțin mai dominantă în rândul publicului pasionat de fotografie. La rândul său, gama Mate a fost întotdeauna mai asociată cu un mediu profesional. Iată care sunt cele mai bune telefoane Huawei în acest an.

Telefon Huawei Mate 40 Pro
O mare parte din potențialul și performanțele noilor flagship-uri Huawei provin din implementarea noului chip Kirin 9000 SoC cu 5G, ultima creație a companiei care are cipul 5G integrat, pe lângă GPU-ul Mali G70 cu 24 de nuclee.

Acum vorbesc mai eficient din punct de vedere energetic, având un proces de fabricație de doar 5 nanometri. În ceea ce privește ecranele, atât modelul Mate 40 Pro discutat aici, cât și Mate 40 Pro + sunt identice, de 6,76 inci.

În ceea ce privește bateria, Mate 40 Pro are o capacitate de 4.400 mAh, cu cel mai important fapt că este posibil să o încărcați la o putere de 65 W ceea ce garantează că în mai puțin de o oră puteți avea bateria încărcată. mobil sută la sută. A fost ultimul care a ajuns în portofoliul Huawei, ceea ce face ca prețul să fie ridicat.

Telefon Huawei P40 Pro
Acest telefon Huawei este un terminal care excelează în toate domeniile sale și nu numai în fotografie, oferind performanțe de nivel superior cu cele mai noi tehnologii de rețea 5G și Wi-Fi 6, precum și o durată de viață excelentă a bateriei cu încărcare rapidă.

Ecranul său oferă o rată de reîmprospătare de 90 Hz și îndeplinește specificațiile IP68 pentru a oferi rezistență la apă și praf în condiții nefavorabile. În plus, durata de viață a bateriei este excelentă, cu aproape două zile de utilizare la care trebuie să adăugați încărcarea rapidă. În ciuda faptului că rivalii cei mai apropiați de P40 Pro sunt din ce în ce mai numeroși, un alt mare avantaj al acestui model este că prețul său a fost redus.

Telefon Huawei P40 Pro Plus
P40 Pro Plus este un telefon surprinzător pentru hardware-ul său, cu un set de camere de neegalat comparativ cu restul telefoanelor din listă. Dacă nu ar fi absența în utilizarea serviciilor Google, ar probabil cea mai bună recomandare de smartphone, mai ales pentru cei pasionați te fotografie.

Cu toate acestea, cel mai bun hardware nu este însoțit de software și servicii care se potrivesc, în ciuda faptului că Huawei își îmbunătățește foarte mult propriul ecosistem susținut de App Gallery. Dacă sunteți un pasionat de brand, veți putea trăi cu aceste angajamente. Iar P40 Pro Plus este unul dintre cele mai versatile telefoane cu cameră de pe piață. Dacă vă întrebați care sunt diferențele în comparație cu P40 Pro, trebuie să știți că are cinci camere din spate, capacul este din ceramică, oferă mai mult spațiu de stocare suplimentar și încărcarea fără fir super rapidă este de 40W.

Telefon Huawei Mate Xs 5G
A fost introdus la începutul acestui an ca înlocuitor natural pentru generația anterioară de telefoane cu ecran pliabil Mate X, adăugând un ecran îmbunătățit și un sistem îmbunătățit de balamale cunoscut sub numele de Falcon Wing.

În acest fel, ecranul OLED Flex de 8 inci are acum o structură din polimer cu strat dublu care se așează pe panoul flexibil OLED pentru a asigura o rezistență mai mare la impact. Este printre cele mai scumpe telefoane pliabile de pe piață la ora actuală.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!