Un weekend incendiar în cadrul TiMAF

by | Oct 6, 2015 | Festivaluri, Stand-up Comedy, Știri Cluj

Weekend-ul acesta Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania delectează publicul clujean cu o serie de evenimente interesate pentru toate categoriile de public.

Vineri, 9 octombrie, va avea loc deschiderea oficială a pavilionului – Concept Space de pe bulevardul Eroilor. Cei prezenți la deschiderea oficială se vor putea bucura de momente artistice speciale și o degustare de vin, iar seara se va încheia cu un pop-up party incendiar chiar în centrul orașului.

Sâmbătă, 10 octombrie, cel mai bun spectacol de dans din lume, Lord of the Dance, ajunge în Capitala Europeană a Tineretului. Michael Flatley prezintă, la Cluj-Napoca, noul show „Dangerous Games”, o abordare inedită și neașteptată, în care coregrafia, efectele vizuale și luminile ne vor introduce într-o lume mitică și captivantă.

Duminică, 11 octombrie la cinema „Florin Piersic” va avea loc spectacolul de stand-up comedy – IMPROvSHOW. Pentru prima dată în Cluj-Napoca, IMPROvSHOW aduce o oră jumătate de râs non-stop alături de vedeta serialului „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete și comedianții Micutzu, Natanticu, Cătălin Neamțu, Mihai Rait și Vlad Pasenco.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF- aflat la cea de a V-a ediție se va desfășura în perioada 1 – 31 octombrie în Cluj–Napoca. TiMAF 2015 presupune în acest an evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel  nespecializat.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This