De la click la livrare: reprezentanții Urgent Cargus vin la TeCOMM Cluj

by | Oct 9, 2015 | Știri Cluj

TeCOMM este evenimentul de referință al pieței de comerț electronic din Transilvania ce va avea loc în 21 şi 22 octombrie 2015, în Cluj Napoca. În cele 2 zile de eveniment, participanții vor putea să întâlnească și reprezentanții Urgent Cargus – susținătorul principal TeCOMM și una dintre cele mai mari companii de pe piața de curierat intern din România.

Din 2014 prin fuziunea a două dintre cele mai importante companii de curierat din România, Urgent Cargus deține și utilizează singura rețea națională de 140 centre și depozite și o flotă de peste 2.600 de vehicule de curierat. În prezent, compania are peste 2.900 de angajați și a avut vânzări cumulate de peste 68 milioane de euro în 2014. Evoluția pozitivă a rezultatelor Urgent Cargus din prima parte a anului 2015 vine în urma procesului accelerat de consolidare și integrare a operațiunilor, cât și a investițiilor realizate.

Urmărim cu atenție dinamica pieței de comerț online, estimată pentru 2015 la o valoare totală de 1,3 miliarde euro, precum și întărirea poziției pe care o deținem în zona de clienți B2B.”  a explicat Gian Sharp, CEO Urgent Cargus.

TeCOMM cuprinde două zile de prezentări, debate-uri şi workshopuri susținute de specialiști din UK, Rusia și România, printre care se numără reprezentanţi ai unor branduri importante precum Urgent Cargus, FAN Courier, Mastercard, IKEA, Altex, Google, Bitdefender, iProspect (UK), eCommerceMasterplan (UK), Holistic Email Marketing (UK), Paravion, BestKids etc. Doi dintre principalii speakeri internaționali fac parte din World’s Top 50 Email Marketing Influencer și Top 10 comentatori de eCommerce din lume. Evenimentul organizat de Libero Events se află la cea de-a cincea ediție.

Conceptul TeCOMM Cluj 2015 este Power to the customers, ceea ce înseamnă că puterea stă în mâinile consumatorului. Această ediție, a cincea la număr,  cuprinde și alte două evenimente conexe menite să ajute specialiştii din turism și marketing: Digital Travel Forum și MarkDay.” a declarat Bogdan Ciocian – organizator TeCOMM.

Evenimente viitoare

Tue 02

Cluj-Napoca: Space In The City

6 February, 10:00 am - 30 April, 8:00 pm
Tue 02

Expoziția EROINELE la Cluj-Napoca

11 February, 10:00 am - 14 March, 6:00 pm
Tue 02

Portrete feminine de odinioară

22 February, 9:00 am - 9 March, 5:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This