Ideal Horeca – Un soft flexibil și adaptabil pentru orice business HoReCa

Home $ Articole $ Recomandări $ Ideal Horeca – Un soft flexibil și adaptabil pentru orice business HoReCa

by | Jan 14, 2016 | Recomandări

Ideal Horeca este un produs cu traditie deja in portofoliul Donau, care a fost implementat numerosilor clienti la nivel national.

Are toate facilitatile necesare unui produs software, insa ceea ce ii diferenteaza este adaptabilitatea si flexibilitatea aplicatiei, fiind un instrument la indemana oricarei companii din domeniu.
Practic este un sistem de vanzari si gestiune destinat societatilor comerciale cu profil Horeca, indiferent de nivelul de complexitate a activitatii lor. Aceasta solutie software va ajuta in gestionarea eficienta a: restaurantului, firmei de catering, terasei, barului, cafenelei, hotelului, motelului, pensiunii, pubului, etc.

Avantajele utilizarii acestui produs:

  • informarea corecta asupra pretului produsului, astfel incat se elimina incurcaturile si greselile
  • emiterea automata a documentelor de vanzare – bon fiscal, chitanta
  • controlul activitatii si a modului de lucru a tuturor angajatilor, solutia putand fi accesata de pe orice dispozitiv mobil
  • eliberarea de rapoarte zilnice detaliate in functie de angajat, gestiune sau locatie
  • siguranta corectitudinii datelor si a documentelor in cazul unui control.

Unul dintre clientii Donau care foloseste cu succes aplicatia in 4 locatii este Sobis din Sibiu. Ideal Horeca a fost folosit pentru inceput pentru restaurant (restaurantul Hermania) ca mai apoi sa se extinda si pentru bistro (Hermania Bistro), Complexul Turistic Albota si pensiune (pensiunea Rau Sadului).

Hans-Martin Müller, Sobis, Sibiu: Folosind Ideal HORECA ne sunt satisfacute nevoile atat pentru restaurant, cat si pentru bistro si pensiune; suntem multumiti de adaptabilitatea aplicatiei si suportul tehnic prompt oferit in solutionarea cerintelor aparute. Este o aplicatie care se potriveste pe mai multe domenii, iar datorita profesionalismului si a experientei de 11 ani au reusit sa faca un produs Ideal (Ideal Horeca).

Mai multe detalii găsiți aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!