Centura K1 @ Sala Polivalentă

Home $ Sport $ Centura K1 @ Sala Polivalentă

by | Feb 17, 2016 | Sport

Centrua K1 GP Tracia 33

Invitați speciali:
Cătălin Moroșanu
Sandu Lungu
Sebastian Ciobanu

Programul evenimentelor contine minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg si fete. De asemenea, pentru fiecare categorie va avea loc un superfight, sustinut de campioni consacrati. In mod particular, competitia de debut va avea si un superfight de box, pe durata a 5 reprize. Luptele sunt subordinate regulamentului k1/MMA si se desfasoara pe o durata de 3 reprize a cate 3 minute fiecare, intre reprize existand cate o pauza de 1minut. Intre meciuri/categorii sunt programate pauze publicitare cu o durata intre 2 -3 minute.


Combatantii pentru titlu sunt aprobati de presedintele competitiei Ninel Ianculescu (campion mondial 2005). Ei provin din cluburile si asociatiile K1 partenere din Romania si strainatate. Edita 1 a GP TRACIA 33 va avea jucatori din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria, intentia de perspectiva fiind aceea de aprofundare a internationalizarii centurii.

Luptatori superfight K1
Sebastian Ciobanu vs luptator Ungaria
Cristian Milea vs Gorbicz Gabor luptator Ungaria

Dintre combatantii pentru centura amintim: Andrei Leustean (antrenor Mihai Constantin), Serhal Ordec (antrenor Ciprian Sora), Robert Stoica; Lazar Daniel (antrenor Sora Ciprian) si Daniel Alexandu (antrenor Mihai Constantin), Dragos Imbrea (Sora), Denis Anghel (Florin Mana); Cozmanca Sebastian si Hurduc Danut (antrenor Mihai Contsntin), Munteanu Marius; fete, Mezei Gabriela (antrenor Pap Francisc) si Delia Georgescu (antrenor Florin Mana).

Pretul biletelor este de 30, 50, 80 si 100 lei in functie de categorie. Pensionarii, elevii si studentii beneficiaza de un discount de 50 % indiferenta de categorie. Biletele se gasesc in reteaua Eventim.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!