Începe cu M? @ Cinema Mărăști

Home $ Articole $ Începe cu M? @ Cinema Mărăști

by | Feb 17, 2016 | Articole

Începe cu M?

O piesa de teatru despre prietenie, despre greselile pe care le poti face, despre fragilitatea vietii, despre moarte si despre dorinta de a merge mai departe. Piesa de teatru realizata intr-un mod simplist, sincer, aduce pe scena emotii puternice, frustrari, regrete si intrebari fara raspuns, care pot sa trezeasca dileme chiar si in randul spectatorilor.

DISTRIBUŢIE:
Paul – Alin Zoldi
Ana – Alexandra Morar
Criss – Dragoș Popa

REGIA: Alin Zoldi
Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Dincolo de limbajul cotidian și al situației dramtice în care se află cele 3 personaje, se înfățișează o lume dominată de incertitudini, întrebări și suspiciuni perpetue. Protagoniștii sunt captivii unui sentiment de vinovăție iar în același timp nutresc un sentiment de curiozitate de a afla ce s-a ascuns în spatele situației dramatice în care ei se află. Spectacolul pune în lumină reacțiile fiecăruia în situații limită, care evidențiază comportamente deviante și dorința personajelor de a depăși acel moment prin a începe o viață nouă.

Pentru a evidentia tema acestui spectacolul, acesta va fi urmat de o dezbatere liberă cu publicul, moderată de un psiholog din cadrul Alianţei Române de Prevenţie a Suicidului

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!