Transilvania Tuning Show

Home $ Articole $ Transilvania Tuning Show

by | Feb 28, 2016 | Articole

Transilvania Tuning Show

“Transilvania Tuning Show” este un eveniment Auto-Moto organizat in centrul Transilvaniei. Evenimentul are ca scop prezentarea ultimelor aparitii in materie Auto-Moto. Aici vor fi prezentate ultimele noutati in materie de Jante Auto, Suspensii, Vopsele si Interior. Pentru expozanti sunt concepute competitii dedicate fiecarei categorii in parte, precum: Best Car Of The Show, Best Paint, Best Wheels, Best Interior, Best Exterior, Best Engine, Best Static Fitment, Best OEM, Best Clean, Best Autohtone.

Inscrierile au loc pana in data de 07 Martie.
Informatile necesare pentru inscriere: Nume, Poza autoturism, Contact
Cluburile Auto sunt rugate sa trimita urmatoarele informatii:
Numele clubului, Numar participanti, Poze cu autoturismele participante, Contact

Info & Inscrieri: transilvaniatuningshow@gmail.com

Car Audio, prima etapa din Romania va avea loc la Transilvania Tuning Show organizat de catre dB Drag Racing Romania. Competitiile din domeniul auto devin pe an ce trece din ce in ce mai interesante. Daca s-a auzit pana acum de marirea performantelor masinilor din punct de vedere tehnic (cai putere, stabilitate, manevrabilitate), de cativa ani incoace pasionatii isi indreapta atentia si inspre sistemele audio. Astfel, atat pe plan national dar si international se organizeaza evenimente si concursuri unde posesorii de sisteme audio imbunatatite si personalizate in masini, au ocazia sa se intreaca intre ei. dBDrag Racing Association (dBDRA) este o organizatie care porneste din SUA si care are ramuri in aproape fiecare tara din lume.
Scopul concursurilor organizate de catre dBDRA este de a pune in valoare investitiile si munca depuse de catre cei pasionati de domeniul car-audio, prin masurarea presiunii acustice gerenate de catre ansamblul instalatiilor montate in masini. Aceste masuratori se fac cu ajutorul unui aparat de masura foarte precis, un aparat de masura a decibelilor care este omologat folosit si de catre NASA pentru a masura “galagia” din spatiul cosmic, pe numele sau Termlab Magnum. Regulamentul dupa care se desfasoara aceste concursuri este unul foarte strict si este pus la dispozitia participantilor la inceputul fiecarui an competitional.

Echipa Hpi Racing Romania, va invita sa scoateti de la “naftalina” modelele de RC DRIFT, pentru ca traditia competitiilor nationale de RC DRIFT continua. In luna APRILIE, dupa o indelunga pauza competitionala, vom organiza din nou, un concurs de RC DRIFT @ CLUJ NAPOCA, in cadrul TRANSILVANIA TUNING SHOW

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!