Jean-Michel Jarre, în concert la Sala Polivalentă în luna noiembrie

Home $ Articole $ Jean-Michel Jarre, în concert la Sala Polivalentă în luna noiembrie

by | Mar 15, 2016 | Articole

Artistul francez Jean-Michel Jarre va susține un concert la Cluj-Napoca, pe 11 noiembrie, în cadrul turneului mondial „Electronica”.

Printre colaborările primului volum al albumului, se numără: Armin van Buuren, Vince Clarke, Lang Lang sau Little Boots. Pentru Volumul al doilea al albumului, artistul a colaborat cu: Pet Shop Boys, Hans Zimmer, Primal Scream și Cyndi, Lauper.

„Am vrut să atrag în jurul meu oameni din generații diferite, oameni care m-au influențat, care mi-au fost sursă de inspirație și care au o viziune similară cu cea pe care o am eu în privința muzicii. Astăzi, când toată lumea produce muzică electronică, nu mai există granițe. De la Moby, la AIR,  de la Massive Attack la M83, de la Tangerine Dream la Gesaffelstein, muzica electronică are o familie, are o moștenire și are un viitor. Nu am idee dacă acest proiect va produce rezultate, dar toți cei pe care i-am cooptat în el au răspuns afirmativ. Toți au o pasiune pentru clape și pentru sunetul pe care îl produc. Nu este ceva artificial, ci fiecare colaborator a fost ales special pentru muzica lui, pentru sunet, pentru inspirație, ceea ce creează consistența acestui proiect”, declară Jean-Michel Jarre despre album.

Biletele vor fi puse începând cu 18 martie.

sursa

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!