Clujenii pot să asiste la antrenamentele echipei României de la Sala Polivalentă

Home $ Sport $ Clujenii pot să asiste la antrenamentele echipei României de la Sala Polivalentă

by | Apr 14, 2016 | Sport

Echipa României care va înfrunta Germania în acest weekend, în cadrul Fed Cup, este la Cluj și a început deja antrenamentele.

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru, alături de căpitanul nejucător Alina Tecșor, au susținut după antrenamentul de ieri o conferință de presă în care s-au arătat pregătite să încheie weekend-ul câștigătoare. Atmosfera în cadrul echipei este destinsă, cu multă bună dispoziție, ceea ce nu face decât să întărească încrederea că vor lupta până la ultimul set.

„Mă simt mult mai bine, acum sunt complet sănătoasă. Am jucat câteva meciuri bune în America așa că acum sunt mult mai încrezătoare și determinată să intru pe teren și să câștig. Sper ca meciurile  să fie mai bune decât cele contra Cehiei. Vor fi  partide dificile însă suntem toate pregătire și sperăm la un rezultat bun”, a declarat Simona Halep.


Este important de știut faptul că antrenamentele oferă acces liber publicului. Asta înseamnă că, în intervalele orare afișate pe site-ul Federației Române de Tenis, oricine dorește poate merge la Sala Polivalentă să asiste la meciurile de pregătire ale româncelor pentru confruntarea cu echipa Germaniei.

Acestea au loc astăzi între 16 – 18.30 și mâine la ore anunțate ulterior. Poate aveți ocazia să faceți și o poză sau să primiți o semnătură, căci nu e puțin lucru să le poți ura personal succes unor jucătoare care pun România pe harta tenisului internațional.

Vineri vor avea loc tragerile la sorți și abia atunci aflăm în ce formulă vor juca cele patru. În rest, să ne vedem la meciurile de sâmbătă și duminică! Bucurați-vă de spectacol toți cei care sunteți în posesia unui bilet. Celorlalți vă rămâne varianta transmisiunii live la TV – nu ați vrea să pierdeți o posibilă victorie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!