Dan Andrei / Kozo / Paul K / Lizz @ Club Midi

by | May 3, 2016 | Party

Dan Andrei
Kozo
Paul K
LIZZ

Entry: 20 RON < 00:00 > 30 RON

Chiar dacă reţelele de socializare sunt în topul artiştilor, ca şi mijloc de promovare, Dan Andrei are o aversiune maximă faţă de ele, motiv pentru care îl vei găsi mai degrabă la warm-up pentru Ricardo Villalobos și [a:rpia:r] sau la Sunwaves, decât pe Facebook.

Încă din copilărie, lumea lui Kozo s-a învârtit în jurul muzicii. Fie că vorbim de techno sau house, funk sau minimal, seturile sale sunt o călătorie seducatoare în scena clubbing actuală. În momentul de față, împreună cu Praslea și Cezar lucrează la propriul lor label Understand, intenționând să-l propulseze pe vârful valului mișcării electronice.

Paul K are stilul său personal, care se diferențiază de cel al colegilor de breaslă cu ușurință, venind cu un groove ademenitor și subtil deopotrivă, prin fiecare piesă pe care o mixează. Este adept al muzicii complexe, fiind imposibil să stai nemișcat pe ringul de dans. Reprezentant al valului românesc de artiști ai muzicii electronice, Paul K transmite prin seturile sale stări de spirit și trăiri pozitive, făcând din acestea o experiență aparte.

Pasionat de muzică încă din copilărie, Lizz a început să mixeze de câţiva ani, în scurt timp reușind să se remarce prin originalitate iar producțiile sale să cunoască un succes răsunător. Fiind influențat de producțiile [a:rpia:r], ale lui Ricardo Villalobos sau Fumiya Tanaka, stilul său variază de la minimal techno la dark experimental.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/5jW2” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This