World of Dance Romania Qualifier și-a desemnat câștigătorii

by | Jun 8, 2016 | Știri Cluj

Cel mai prestigios concurs de street-dance din lume și-a desemnat câștigătorii din Europa de Est în cadrul World Of Dance Romania Qualifier. Evenimentul s-a desfășurat pe 4 Iunie la Opera Maghiară de Stat Cluj-Napoca și a adunat peste 400 de dansatori și peste 1000 de iubitori ai dansului care au urmărit din public prestațiile artiștilor.

După o atentă selecție a tuturor celor care s-au înscris, dansatorii invitați în finală au performat sub atentele priviri ale juriului la toate cele 4 categorii de concurs: Upper Division, Youth Division, All Styles Battle 1vs1 și All Styles Battle 2vs2. Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer, Sonia Soupha, Emanuele Battista și Giulia Salvatore au jurizat în detaliu fiecare mișcare și coregrafie alături de Irina Milan, Ill Kid Drei și Simona Mereu, desemnând cei mai buni dansatori ai World Of Dance Romania Qualifier. Podiumul arată astfel:

UPPER DIVISION
Locul 1: The Haters Crew
Locul 2: Immortals
Locul 3: Revolution Family

YOUTH DIVISION
Locul 1: 1st CLASS
Locul 2: BDS Crew
Locul 3: T-Dance SPARKLE

ALL STYLES BATTLE 1vs1
Locul 1: Silviu Cyutz
Locul 2: Gabi Neagu

ALL STYLES BATTLE 2vs2
Locul 1: Cyutz și Bobo
Locul 2: Silvi FDK și Hamade

“Dansul a demonstrat încă o dată că unește oamenii și, mai presus de atât, oferă un spectacol de calitate. E o mare realizare pentru noi să știm că această primă ediție a fost un real succes și a reșit să aducă un show de talie mondială în Cluj-Napoca. Am reușit să demonstrăm întregii lumi că România are dansatori incredibili. Spre surprinderea noastră, încă de la această primă ediție am avut trupe înscrise chiar și din afara țării, care și-au dorit să lupte pentru marele premiu. Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în evenimentul nostru și ne-au ajutat să demonstrăm tuturor că dasul merită să fie promovat la adevărata lui valoare, indiferent de stilul abordat. World Of Dance Romania Qualifier se va întoarce și în 2017 cu și mai multe forțe și cu un nou spectacol ce va depăși toate așteptările.” – Freetzy Laszlo Kun – Organizator World Of Dance Romania Qualifier

După finalizarea etapei de concurs, dansatorii s-au bucurat de prezența juraților care au oferit worlshop-uri pe 5 Iunie în cadrul Dracula Dance Workshops. Duminică, peste 100 de dansatori au participat la un eveniment maraton: 8 ore de dans alături de Mecnun Giasar, Tobias Ellehammer, Sonia Soupha, Emanuele Battista și Giulia Salvatore, cei 5 jurați renumiți deja pentru carierele lor impresionate.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This