Nervosa, War Head și Unknown Scar @ Hard Club

Home $ Articole $ Nervosa, War Head și Unknown Scar @ Hard Club

by | Jun 13, 2016 | Articole

NERVOSA (Brazilia)

In 2010 trei thrasherite din São Paulo puneau bazele formatiei Nervosa. In iunie 2016 trupa va sustine un turneu european urias, Clujul fiind primul oras din Romania pe care il vor vizita, premiera pentru formatia braziliana!

Urmase ale trupelor Destruction si Sodom, dar cu o abordare minimalista, care trimite mai degraba la Toxic Holocaust decat la continuatorii standard ai thrashului teuton, Nervosa lanseaza in iunie “Agony”, cel de-al doilea album al trupei sub egida prestigioasei case de discuri Napalm Records.


WAR-HEAD (Croatia)

War-Head isi definesc stilul muzical “Deathrash for Armageddon Millenium” (o combinatie de old school thrash si death metal). Obisnuiti cu turneele, croatii au deschis de-a lungul anilor pentru multi titani ai genului: Tankard, Grave Desecrator, Nifelheim, Violator si Nervochaos.

UNKNOWN SCAR [Ro]
Unknown Scar e o trupa din Transilvania (Satu Mare / Carei) care ne vor incanta cu un concept original, cu influente din anii 90-2000.
Cu un EP la activ, numit “Hellhounds”, si-au definitivat stilul ca fiind modern-metal cu influente post-hardcore si progressive.

Nervosa

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!