Nu rata marile concerte ale toamnei la Cluj!

Home $ Articole $ Nu rata marile concerte ale toamnei la Cluj!

by | Aug 19, 2016 | Articole

Cei care stați de cel puțin un an în Cluj-Napoca ați putut observa că toamna e cea mai aglomerată perioadă a anului, în special din punct de vedere cultural. Studenții vin în oraș și îi cresc BPM-ul, care s-a calmat odată cu ultimul mare festival al verii.

Cele mai multe și diversificate festivaluri au loc în lunile premergătoare iernii friguroase, însă nici evenimentele mai micuțe sau concertele individuale nu se lasă mai prejos. Așa că am alcătuit o listă cu cele mai mari concerte ale toamnei la Cluj, pe care pur și simplu nu le poți rata.

Însă mai întâi de toate, trebuie să vă sfătuiesc să vă luați bilete din timp la cele la care vreți să participați. Publicul se educă de la un eveniment la altul, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun. Asta înseamnă că doritorii nu mai stau până în ultimul moment să-și facă planurile, și multe concerte se anunță sold-out, cu fani lăsați să strige pe rețele sociale după bilete ori pe la cunoscuți, și să nu-i audă nimeni… pentru că prea puțini sunt cei care se răzgândesc și își vând biletele sau sunt nevoiți să-și schimbe planurile.

Iar apropo de bilete… între noi fie vorba, cele cumpărate de la third parties sau persoane neautorizate nu-s o practică tocmai ortodoxă. Bonus, poți risca să nu fie autentice, și astfel să rămâi și cu banii dați, și în afara evenimentului.

La finalul lunii, când încă ne obișnuim cu ideea toamnei, între 23-25 septembrie, revine a treia ediție We Are Rocking The City. Va alea loc pe platoul Sălii Sporturilor, iar line up-ul include Alternosfera, Firma, Dirty Shirt, Basska, Fluturi pe Asfalt, Ozone Mama, Perihelion, Implant pentru refuz, Ossific, Costi Camarasan Band, Kazah, Ska-nk, Guerillas, Negura Bunget, Kumm, The Kryptonite Sparks, Sonic Distillery.

Perimetrul va dispune de lounge, food court, chill zone și standuri, photobooth și zonă de mișcare, ca la un festival.

 

#misssummer #thebestconcert #Trooper #WeAreRockingTheCity #Cluj

A photo posted by Oanaaaaa (@oanaamariaa09) on

Sala Polivalentă a devenit un simbol al orașului, odată cu varietatea de evenimente găzduite. Nici de concerte nu s-a dezis, iar în lunile ce urmează se anunță unele foarte mari.

În 27 septembrie avem concert Thomas Anders and the Modern Talking Band, care au făcut senzație în anii 80-90. Adică… de piesele „You’re My Heart, You’re My Soul”, „Cheri, Cheri Lady” până și eu știu, și cel mai probabil nu eram pe lume la lansarea lor.

Show-urile lor live sunt sold out în întreaga lume, așa că revin asupra sfatului cu achizițiile din timp. Biletele au prețuri promoționale, până în 11 septembrie: 79 de lei + taxe – bilet Party Zone (în picioare), respectiv 89 lei + taxe – bilet Standard Seat (pe scaune, inelul 1). Lista completă cu locațiile în care mai găsești bilete e aici.

În 11 noiembrie Clujul îl primește pe Jean-Michel Jarre. Un pionier al muzicii electronice despre care chiar și Armin van Buuren a declarant că în copilărie își dorea să ajungă ca el. Printre colaborările albumului căruia i se dedică turneul Electronica, se numără: Armin van Buuren, Vince Clarke, Lang Lang, Little Boots, Pet Shop Boys, Hans Zimmer, Primal Scream și Cyndi, Lauper.

Bilete disponibile au rămas pe eventim.ro la prețuri între 110, 160, 215, 248, 325 și 380 de lei. Detalii aici.

O zi mai târziu, în 12 noiembrie, se schimbă decorul pentru Zucchero! Cel mai bine vândut artist italian revine în România, chiar la Cluj-Napoca, cu Black Cat World Tour 2016. El a cântat alături de unii dintre cei mai importanți muzicieni ai vremii: Eric Clapton, Ray Charles, B B King, Sting, Brian Adams, Iggy Pop, Luciano Pavarotti. Cine vrea sa se lăude c-a auzit live Baila Morena?!

Biletele costă între 78, 98, 135, 165, 198, 229 și 258 lei și se găsesc la biroul Diesel Events din Cluj, Piața Unirii. Detalii aici.

În 14 decembrie ne întâlnim cu Alessandro Safina, unul dintre cei mai populari tenori ai lumii. Acesta vine acompaniat de o orchestră filarmonică, pentru un concert special de Crăciun. Trebuie să știți că accesul copiilor sub 7 ani este interzis, iar cei peste 7 ani plătesc contravaloarea biletului întreg.

Bilete găsiți pe eventim.ro la 63, 116, 168, 210, 263, 315 lei. Detalii aici.

Tot la Sala Polivalentă, Disney – Magical Music from the Movies ne înfățișează o nouă lume. Desenele animate ale copilăriei celor mici prind viață în 17 noiembrie și reproduc cele mai fascinante muzicaluri.

Copiii între 3 și 14 ani au reducere, biletele pentru ei costă 180 de lei. Cele la preț întreg sunt 56, 76, 100, 120, 140 lei și 225 lei, toate pe eventim.ro.

În 30 octombrie, Horia Brenciu revine în Cluj-Napoca, iar prețurile biletelor sunt de 30, 50, 80 și 100 lei, pe eventim.ro. Nu îl ratați, e un entertainer cum rar întâlnești în zilele noastre la la 40+ încă umple săli de concerte.

O lună mai târziu, The Dire Straits Experience ajunge în oraș. Trupa britanică e de neratat, a vândut peste 120 de milioane în toată lumea. Sigur vă e dor de puțin rock al anilor ’60. Pe evenim.ro, biletele costă 50, 75, 100, 180, 250 și 300 de lei.

În 19 noiembrie ne reîntâlnim și cu Dub Pistols, trupa care face senzație în Cluj de câțiva ani de zile, însă nu știm încă unde va avea loc concertul. Cel mai probabil, locul va fi Sala Polivalentă ori noul club Boiler, care urmează să se redeschidă, posibil și sub alt nume. Nu au album nou, însă atmosfera este genială de fiecare dată. Băieții se simt bine de fiecare dată când se întorc la Cluj și își răsplătesc publicul pentru asta!

Detalii despre bilete anunțăm de îndată ce apar.

 

Things got crazy at @electriccastle! A few people turned up ?? #dubpistols #electriccastle #tourlife

A photo posted by J A C K C O W E N S ? (@jackcowens) on

Cine a ratat spectacolul Kings On Ice până acum, anul acesta are ocazia să îl revadă în 9 decembrie. Evgeni Plushenko & Edvin Marton alături de Vienna Strauss Orchestra revin cu un nou spectacol de excepție, alături de câțiva invitați speciali: Adelina Sotnikova, Stephane Lambiel și Brian Joubert. Mare grijă, în 2015 show-ul a fost sold out!

Biletele costă 110, 165, 225, 325, 425, 455, 495 lei, s-au pus în vânzare și se găsesc la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas, sau online pe eventim.ro.

My team ?? #kingsonice

A photo posted by Евгений Плющенко (@plushenkoofficial) on

Nu în ultimul rând, Loredana Groza concertează și ea în oraș în 4 septembrie, în Piața Unirii, în cadrul unui eveniment aniversar organizat de Emerson. Intrarea va fi liberă.

 

#ionel #dancer #loredanagroza #live #performance #music #fun #stage

A photo posted by M Silviu Daniel (@silviudaniel) on

Iar până când te decizi la ce concerte vrei să cânți din public, uite aici câteva aspecte pe care să le iei în calcul atunci când dai banii pe bilet.

Deci, unde ne vedem?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!