Joshua Nelson @ Casa de Cultură a Studenților

Home $ Articole $ Joshua Nelson @ Casa de Cultură a Studenților

by | Aug 29, 2016 | Articole

Clujenii sunt așteptați și în 17 septembrie la un concert de pian ieșit din comun. Aflat pe locul 2 in topul revistei TIME al celor mai reprezentativi artiști ai muzicii evreiești, Joshua Nelson, supranumit și prințul muzicii kosher-gospel, urcă pe scena Casei de Cultură pentru un recital inedit!

Pianist și solist vocal de origine afro-americană, el îmbină muzica gospel și cea evreiască sub o singură umbrelă, fiind asemănat deseori pentru esența și originalitatea muzicii sale cu John

Coltrane, unul din titanii jazzului. Ghidat de originile sale și valorile cu care a fost crescut, pune astfel bazele stilului Kosher Gospel și reușește cu fiecare concert să transforme sala de spectacol într-un univers de energie pozitivă.

Bilete: 30 / 40 RON

Joshua Nelson_2016

Colegii din industrie îl apreciază pentru ușurința cu care muzica lui pătrunde în diferite culturi, iar îndrăgita prezentatoare TV, Oprah, îl numește the next big thing.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra în concurs trebuie să postezi următorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife mă scoate din casă la… http://cjl.ro/tN2” și să revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Alex si Diana sunt castigatorii invitatiilor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!