Roboțelul de aur @ Casa TIFF

Home $ Cinema $ Roboțelul de aur @ Casa TIFF

by | Sep 1, 2016 | Cinema

Roboțelul de aur

Intrarea liberă.

Steluta Duta – cunoscuta ca ‘Robotelul de aur’ – o boxerita de 32 de ani, multipla campioana europeana si mondiala, se pregateste pentru ultimul mare campionat din cariera sa sportiva, cu speranta ca acesta ii va aduce ceea ce i-a lipsit intotdeauna: o casa. Abandonata la nastere, Steluta a trait o viata dificila in casele de copii in perioada comunista.

Etichetata ‘copil-problema’, a fost alungata din camin la varsta de 16 ani si a trait in deriva pana la varsta de 20 de ani, cand a fost descoperita de antrenorul si parintele sau adoptiv, Constantin Voicilasi. In timp ce se pregateste pentru campionatul european, Steluta decide sa se impace cu trecutul: isi intalneste familia biologica si prietenii din copilarie, marcati si ei de experienta institutionalizarii. Cariera de sportiva ar putea fi salvarea Stelutei.

In timp ce mass media capitalizeaza povestea Stelutei, amagind-o cu promisiunea unor recompense fabuloase, ea continua antrenamentele. Antrenorul Voicilasi o ajuta in continuare cu credinta ca Steluta e capabila sa castige din nou medalia de aur

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!