13 evenimente de neratat în noiembrie la Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ 13 evenimente de neratat în noiembrie la Cluj

by | Nov 2, 2016 | Recomandări

Luna aceasta, Clujul este plin de evenimente menite să te scoată din casă și să-ți aducă o bucățică din vară înapoi, de la concerte la festivaluri de teatru sau meciuri importante. Am selectat pentru tine câteva evenimente despre care vei povesti cu drag în serile tot mai lungi de iarnă.

Zain – Design Expressions | 2-6 noiembrie
Aflat la a doua ediție, festivalul își propune să promoveze și să aducă mai aproape de public designul, în toate formele lui. Evenimentele se vor desfășura în locuri diferite, atât din oraș, printre care se numără Turnul Pompierilor, Expo Central, Casa Tranzit și Cluj Makers, cât și în afara lui, la castelul Banffy din Răscruci. Expoziții, spectacole de modă, discuții cu designeri cunoscuți, ateliere, concerte, toate te așteaptă timp de patru zile în cadrul festivalului, accesul fiind gratuit. Dacă ești pasionat de design, vino și tu să înveți lucruri noi într-o manieră diferită, într-un dialog cu experți în domeniu.

FISC – Festivalul Internațional de Stand up Comedy | 3–10 noiembrie
Noiembrie începe într-o notă optimistă, cu a patra ediție a Festivalului Internațional de Stand-up Comedy. Poți să asculți glumele celor mai cunoscuți artiști de stand-up comedy precum Sergiu Floroaia, Andrei Ciobanu, Dan Badea, Cătălin Bordea, Dezbrăcatu’, Unguru’ Bulan, Nicu Bendea, Toma Alexandru, Cosmin Natanțicu sau Micutzu’. De asemenea, poți lua parte și la un show de improvizație susținut de Push/Play, la care tu și prietenii tăi veți face regulile. Nu uita să treci și pe la Open Mic Contest pentru a-i susține pe tinerii comedianți în căutare de succes.

Ne-am întâlnit cu Bordea. A trebuit să ne facem o poză.

O fotografie postată de Sergiu Floroaia (@sergiufloroaia) pe

Meciul de handbal România – Polonia | 6 noiembrie
În ultimul timp, Clujul găzduiește meciuri importante din diverse sporturi. Luna aceasta, se joacă partida de handbal masculin dintre România și Polonia, pentru calificarea în grupa 2 la Campionatul European din Croația 2018. Aceasta reprezintă și debutul antrenorului Xavier Pascual la echipa națională a României. Ia-ți prietenii, tricolorul, mergeți să vedeți meciul și să susțineți echipa națională. Biletele costă între 10 lei și 60 de lei, iar pachetul VIP este 200 de lei.

Temps d’Images #9 | 7–13 noiembrie
Piese de teatru, spectacole de dans contemporan, lansări de carte, expoziții, discuții, toate prezintă o singură temă, post.faliment. Dacă vrei să evadezi din rutina zilnică și să meditezi asupra temei propuse sau dacă vrei să vezi și alte abordări ale acesteia, atunci trebuie să vizitezi măcar câteva dintre evenimentele festivalului.

iubim Clujul #VAtakesCluj

O fotografie postată de Iulia (@iulia_lupascu) pe

Disney – Magical Music from the Movies | 8 noiembrie
Există om care să nu iubescă filmele Disney? Nu cred. Sunt filmele cu care am crescut, care ne-au oferit așteptări mai mult sau mai puțin reale despre cum ar trebui să fie viața și care ne-au rămas în minte chiar și după zeci de ani. Spectacolul „Magical Music from the Movies” din seria Disney in concert ajunge și în România, iar asta e ocazia perfectă pentru a face pe cineva fericit, indiferent de vărsta pe care o are. Spectacolul va fi susținut de peste 70 de artiști care vor interpreta melodii cunoscute din filmele Disney.

O fotografie postată de Nici (@mrs_jackbull) pe

TechFest | 11–20 noiembrie
În Cluj sunt multe persoane care lucrează în IT sau sunt pasionate de acest domeniu, iar ăsta nu mai un secret. Dacă te numeri printre ei, îți vom da o veste foarte bună. Luna aceasta are loc prima ediție a TechFest, un festival dedicat tehnologiei și inovațiilor. În cele zece zile vei vedea cele mai noi gadget-uri și aplicații, vei putea discuta cu specialiști în domeniu sau vei putea lua parte la conferințe.

Jean-Michel Jarre11 noiembrie
Artistul francez Jean-Michel Jarre, unul dintre pionierii muzicii electronice, va susține un show la Sala Polivalentă, pe 11 noiembrie., în cadrul turneului mondial „Electronica”. Jarre este renumit pentru folosirea noilor tehnologii digitale, pentru efectele vizuale și pentru concertele sale care au stabilit recorduri mondiale. Pentru câteva ore vei trăi în lumea perfectă creată de Jarre, te vei simți prins în starea de festival specifică verii. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 110 lei și 485 de lei, în funcție de categorie.

Zucchero | 12 noiembrie
Nimic nu se compară cu ascultarea live a unor melodii cu care ai crescut. Pentru că toți am crescut, într-un fel, cu Zucchero – l-am ascultat la radio, la petreceri sau în mașina părinților. Cunoscutul cântăreț italian va susține un concert la Sala Polivalentă pe data de 12 noiembrie, în cadrul turneului mondial „Zucchero Black Cat World Tour 2016” de promovare a noului său album, „Black Cat”. Albumul, inspirat de filmele „12 years a Slave” și „Django Unchained”, a fost lansat în luna martie și include colaborări cu Bono (U2) și Mark Knopfler (Dire Straits). Nu uita să îi inviți pe cei dragi la concert, să vă împărtășiți amintirile împreună. Biletele au prețuri între 78 de lei și 258 de lei, în funcție de categorie.

"Ho visto gente sola andare via, sai Tra le macerie e i sogni di chi spera, vai…" Per il mio Paese For my Country #BlackCatWorldTour

O fotografie postată de Zucchero Sugar Fornaciari (@zuccherosugar) pe

Festivalul Internațional de Teatru Interferențe | 24 noiembrie – 4 decembrie
De multe ori simți nevoia să ieși din rutină, să-ți schimbi gândurile și să fii altfel. Te provocăm să vii la Festivalul Internațional de Teatru Interferențe! 11 zile, șase locuri, multe piese de teatru, dialoguri cu creatorii spectacolelor, proiecții de filme, lansări de carte, vernisaje și recitaluri – așa am putea rezuma în câteva date festivalul. A cincea ediție a festivalului aduce pe scenele din Cluj 20 de trupe din 14 țări precum Germania, Luxemburg, Irlanda, Rusia sau Coreea de Sud, iar tema în jurul căreia va fi construită este „Odiseea Străinului”. Biletul pentru un spectacol costă 30 de lei.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate | 26 noiembrie
Reclamele. Sunt peste tot – la televizor, la cinema, pe internet, pe stradă. Unele ne enervează, altele ne plac, le ținem minte și le fredonăm melodiile sau sloganurile ani buni. Dacă apreciezi spoturile publicitare care transmit un mesaj bine construit, nu trebuie să ratezi maratonul de publicitate. Ce mai face special acest eveniment? Faptul că începe la ora 20:00 și se termină în jurul orei 4:00. Tu vei rezista până la sfârșit?

Reflected legend #cluj #night #cinema #lights #street #clujlife #cluj700 #kolozsvár700 #?

O fotografie postată de Lakatos Tamás (@tomlakatos) pe

Robert Glasper Experiment | 29 noiembrie
Ți-e dor de vară și de Jazz in the Park? Nicio problemă, avem concertul perfect pentru tine! Robert Glasper este pianist de jazz și producător american, dublu câștigător al premiilor Grammy. Robert Glasper Experiment îmbină într-un mod original muzica jazz cu R&B și hip-hop. Biletele costă între 85 de lei și 135 de lei, în funcție de categorie.

I'd love to know how to play the #harp. ? #viataincluj

O fotografie postată de Gina Fîrte (@ginafirte) pe

Interval 10029 noiembrie – 4 decembrie
Știm că îți place să petreci și să te distrezi, dar cât de mult poți rezista? Ce zici de peste 100 de ore de muzică non-stop, în 3 locuri diferite, în mijlocul săptămânii? Axel Boman, Amorf, Steve O’Sullivan sau Pedrodollar sunt doar câțiva dintre artiștii confirmați până acum, care te vor convinge să rămâi până la sfârșit și să-ți bați recordul.

Sărbătoarea Subcarpați | 30 noiembrie
Trupa Subcarpati păstrează tradiția și vă invită să petreceți românește la un concert aniversar. Subcarpați lansează astfel noul album “Satele Unite ale Balcanilor”, iar un concert la Sala Polivalentă va fi cu siguranță unul dintre highlight-urile lunii. Biletele earlybird se vor pune în vânzare de vineri, 4 noiembrie, la Fabrica de Bere și Euphoria Biergarten.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!