7 recomandări pentru petrecerea de Revelion în Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ 7 recomandări pentru petrecerea de Revelion în Cluj

by | Dec 8, 2016 | Recomandări

Şi dacă marți vă povesteam în articolul de aici cum aţi putea să vă petreceţi toată luna decembrie, azi am câteva propuneri şi pentru seara de Revelion. Fie că vrem sau nu să facem mare tam-tam pentru această noapte, ea tot va veni şi undeva tot ar trebui să mergem. Sau ești fan Romică Țociu și Cornel Palade la TV?

Personal, şi eu aş porni un serial şi m-aş ascunde sub pătură, dar apoi ştiu că o să intru pe toate reţelele de socializare şi o să văd artificii, distracţie şi şampanie şi o să regret. Chiar dacă ai persoana cea mai dragă lângă tine şi consideri asta de ajuns, tuturor ne place puţin din agitaţia aceea specifică serii de Anul Nou, când plutesc în jur entuziasmul, miile de dorinţe puse şi bucuria pură. Ne place să ne strângem în braţe toţi prietenii şi să ciocnim pahare, să râdem cu ei până dimineaţă, iar apoi…să o luăm de la zero, cum ne promitem la fiecare început de an.

Aşadar, unde putem merge de Revelion?

revelion-2017-cluj-napoca

Dacă doriţi să îmbrăcaţi ultima rochiţă pe care aţi cumpărat-o, să vă scoateţi perechea preferată de pantofi din cutie şi să vă asortaţi cu papionul partenerului…cu alte cuvinte, să vă dichisiţi un pic, că doar e o ocazie specială, vă recomand petrecerea Moulin Rouge de la SunGarden Golf & Spa. Pe lângă faptul că veţi fi o prezenţă ce nu va trece neremarcată, vă veţi desfăta cu o cină festivă cu preparate alese (cum ar fi carpaccio de vită în frunză de andive sau muşchiuleţul cu sos de merişoare) şi open bar, veţi fi încântaţi de muzica live oferită de trupa Good Day şi veţi putea păstra şi amintirea unei serii de-a dreptul reuşite în portofel, căci Photo Booth-ul va fi gata pentru… amintiri! Veţi avea parte de un cadru perfect ce vă va duce cu gândul la Moulin Rouge-ul din Paris. Tariful este de 85E, iar grupurile de minim 8 persoane primesc un discount de 10%.
Detalii despre eveniment, aici.

Now this is a dining room!

O fotografie postată de Iulia (@jules313b) pe

Continuăm în aceeaşi notă elegantă şi povestim despre Charlie’s New Year Wager, o seară ce va fi dedicată doamnelor şi domnişoarelor care ştiu adevărata definiţie a feminităţii, precum şi domnilor şi cavalerilor ce nu se dezic de la a reprezenta cu mândrie genul masculin. Iar noaptea dintre ani nu e o excepţie pentru ei, aşa că ce loc e mai bun decât Charlie? În ceea ce priveşte muzica, veţi avea parte de o seară ce va fi acompaniată de live performance-ul celor de la Score Band, urmat de un DJ Set. Meniul de gustări include platoul de aperitive, felul principal (file de porc Wellington cu piure de cartofi şi hribi servit cu sos Bourguignon sau file de ton roşu cu sos de citrice servit cu legume la grătar?), desertul, un pahar de şampanie, precum şi un voucher de băutură în valoare de 150 lei. Preţul este de 450 lei/persoană, mai multe puteţi citi aici.

Let's start the weekend with a glass of #prosecco

O fotografie postată de Charlie Pub (@charliepub) pe

Dacă vrei să mergi undeva, dar tot ce contează pentru tine e să-ţi fie prietenii aproape, muzica să se audă bine şi meniul de mâncare să fie cât mai bogat, atunci Revelionul organizat de Euphoria Music Hall e cel căutat de tine. După cum deja ştiţi, vă puteţi aduna toaaaată gaşca, căci încăpem cu toţii, nu veniţi cu melodiile învăţate de acasă, pentru că ascultăm piese celebre şi vi le amintiţi rapid şi, cel mai important, aduceţi cu voi bună dispoziţie şi chef de dans. Oferta este de 150 lei/persoană şi include şampania şi un voucher de 100 lei pentru băuturi. În funcţie de preferinţele voastre, vă puteţi alege şi platouri reci, calde, fel de bază sau desert. Ce conţin acestea, aflaţi aici.

Dacă sunteţi în căutarea unei cine relaxate și muzică bună, nici nu mai e nevoie să vă zic eu mai multe, căci sigur deja v-aţi gândit la cei de la Livada – Restaurant cu Grădină. Şi aveţi dreptate, vă aşteaptă în seara de Revelion la o petrecere cu Dj, open bar şi all the goodies you can eat. Ce v-aţi putea dori mai mult? Mai ales când în meniu apar preparate precum cocktail de creveţi black tiger cu sos Calipso, piept de raţă cu tartă de pere şi sos de cireşe negre, pannacota…şi acestea sunt doar câte un exemplu din fiecare fel, imaginaţia mea nu a mai făcut faţă denumirilor apetisante şi m-am oprit. În ceea ce priveşte barul, vă veţi bucura de un welcome drink, Prosecco la miezul nopţii, cafea, soft drinks, cocktail-uri non-alcoolice sau alcoolice, bere, vin, cam tot ce aţi putea pofti. Meniul complet îl găsiţi aici.

Şi dacă sunteţi în căutare de aventură… ei bine, avem şi aventură! Din nou, cei de la Alandala Events v-au pregătit o escapadă în Austria, la Alandala Nye_2017 ▼ v.03. Dacă oraşul vă sufocă, simţiţi chemarea munţilor şi a pârtiei de ski, o singură noapte de petrecere nu e suficientă pentru voi, atunci Mallnitz is the place to be. Este o staţiune perfectă pentru cei care abia au aşteptat sezonul rece, dar şi pentru petreceri, aşa că Gescu, Herodot, Suciu, LIZZ, Cap şi alţii nu pot lipsi. Pachetul include cazarea pe 6 nopţi, transportul (Cluj-Mallnitz), micul dejun şi cina, acces la toate petrecerile, daily apresky zone, precum şi cina şi petrecerea din seara de Anul Nou. Cazarea se face la Hotelul Bichlhof & Dorfwirf sau la Casa Ermine, iar preţurile variază în funcţie de cât de mare e gaşca ta şi cât de …împreună vreţi să staţi. Găseşti toate detaliile aici.

▼ Adjust your altitude _____________________ #alandalanye

O fotografie postată de ⠀A L A N D A L A ▼ (@alandala_events) pe

În cazul în care imaginaţia nu vă stă locului, aveţi ocazia să vă …reimaginaţi seara de Revelion la Rev Cluj, ce va avea loc la Sala Polivalentă. Rev Cluj este un concept nou, bazat pe deviza Reset, Enjoy, Visualize, ce aduce la Cluj artişti precum Sebastien, Global Deejays, Şuie Paparude, Dj Fresh, dar şi alţii. Ne aşteaptă cu bar, evident, o zonă pentru mâncare, una pentru distracţie (şi nu mă refer aici la ringul de dans, ci chiar au o zonă numită fun zone, va trebui să mergem să vedem cu ochii noştri ce ne-au pregătit acolo), terasă special amenajată pentru fumători şi, atracţia principală, scena, un adevărat spectacol de video mapping. Biletele de acces general le puteţi achiziţiona cu 130 lei, iar cele VIP cu 200 lei. Evenimentul, aici.

Thanks for having us #PUKKLEPOP ????

O fotografie postată de DJ FRESH (@djfreshuk) pe

Şi dacă pur şi simplu vreţi să vă bucuraţi de venirea noului an cu ochii larg deschişi spre cerul plin de culori, mergeţi în Piaţa Unirii. Ca în fiecare an, se va organiza o petrecere deschisă publicului larg, se vor ciocni pahare de şampanie şi …se va îngheţa de frig, dar se va îngheţa lângă cei dragi şi veţi fi fericiţi.

Forever in love with this wonderful lights ❤️ #christmasspirit #bestcity #cluj

O fotografie postată de Iua ? (@ioaa.rs) pe

Voi v-aţi hotărât unde mergeţi anul acesta de Revelion?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!