Zorki Christmas Warm Up @ Zorki Photo Cafe

Home $ Articole $ Zorki Christmas Warm Up @ Zorki Photo Cafe

by | Dec 14, 2016 | Articole

Cum va arăta prima ediție Zorki Christmas Warm Up?

Photo booth și împodobirea bradului Zorki
Vii cu prietenii sau colegii, îți faci o poză la photo booth-ul Zorki Photo Cafe, noi ți-o printăm pe loc, iar tu împodobești bradul Zorki cu o fotografie simpatică… Așa, ca tine!

Cadouri și premii
Cei care împodobesc bradul Zorki intră automat în tombola Zorki Christmas Warm Up! Cadourile pe care ți le-am pregătit sunt: o Agenda GoDo, un accesoriu handmade de la Zestria, by Mona Puran, trei brățări Na, un pachet Christmas Gift care conține un portofel și un papion dăruite de The Mill Handmade, un cocktail la alegere din partea Zorki Photo Cafe.

Secret Santa

Zorki Photo Cafe încurajează conceptul de Secret Santa, schimbul de cadouri între prieteni! Așadar, dacă ai extras deja bilețelul pentru Secret Santa, sau dacă ți-ai propus să faci asta cu gașca la Zorki Christmas Warm Up, primești cadou un vin fiert!

Cum? Foarte simplu! Vii cu prietenii la Zorki Christmas Warm Up, noi vă facem o fotografie care să surprindă momentul în care deschideți cadourile de Secret Santa, punem un bilețel cu numele voastre în Our Christmas Bowl și până la finalul serii, facem extragerea. Avem un vin fiert pentru care, pe bune că merită așteptarea.

Shopping – Christmas Gifts
Și… încă ceva! Dacă spun prietenii despre tine că ești zăpăcit și că vei uita cu siguranță să iei cadoul pentru Secret Santa, fii liniștit! Le arătăm împreună că nu e chiar așa!

La Zorki Christmas Warm Up vei găsi cele mai cool cadouri: Agenda GoDo, creativă și mai ales utilă, bijuteriile handmade Zestria, by Mona Puran și produsele realizate de Millstick Home Interior Design.

Așadar, să recapitulăm: prieteni, cadouri, vin fiert, photo booth, împodobirea bradului Zorki, o sesiune scurtă de shopping și multă distracție!

zorki-christmas-warm-up

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!