Consens @ Facultatea de Constructii, UTC-N

Home $ Educatie $ Consens @ Facultatea de Constructii, UTC-N

by | Feb 28, 2017 | Educatie

Evenimentul CONSENS, din cadrul Facultății de Construcții din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca organizat în perioada 13-24 martie 2017 se află la a treia ediție, organizat de Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

CONSENS are ca și scop aducerea atât în fața studenților, cât și în fața cadrelor didactice ultimele noutăți din domeniul construcțiilor. De asemenea, prin CONSENS, ASCUT dorește să creeze un mediu propice de socializare care să aducă numai beneficii, atât studenţilor, profesorilor, cât și firmelor participante, urmărind astfel să elimine orice discrepanţă sau barieră existentă în relaţia de comunicare dintre aceștia. Fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme din domeniu, studenții au ocazia de a intra în dialog direct cu reprezentanții acestor companii, aceștia din urmă având posibilitatea de a face o selecție a celor mai buni și pasionați studenți, pentru ca, pe viitor, să se alăture echipei de profesionaliști din cadrul firmei pe care o reprezintă.

Asociația Studenților Constructori din Universitatea Tehnică pune la dispoziția companiilor partenere un spațiu, unde fiecare va putea să-și amenajeze un stand expozițional cu informații precum: internshipuri, prezentarea companiei, workshopuri, vizite tehnice, tehnologii speciale, traininguri, locuri de muncă etc.

Obiectivele acestui eveniment sunt: organizarea de vizite tehnice, demonstrații tehnice, oferirea de internshipuri, locuri de practică, stagii, prezentarea ofertei de muncă, workshopuri, prezentare de produse, prezentare de soluții, traininguri, simulare de interviuri, etc.

Printre firmele participante care au anunțat până acum prezența, se regăsesc: Hiros, Baumit, Geplast, Nemetscheck, Viarom, TaaGroup, NordConforest, Rockwool, Siceram, MironConstruct, Mapei, etc.

Prezentările vor avea loc în cadrul Facultății de Construcții, în periada 13-24 martie 2017, pe strada George Barițiu nr.25, Amfiteatrul Tertea. Standurile companiilor partenere vor fi amplasate în holul central la aceeași adresă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!