Gărâna Jazz Festival 2017

Home $ Articole $ Gărâna Jazz Festival 2017

by | Mar 7, 2017 | Articole

Gărâna Jazz Festival
6-9 Iulie 2017, Editia #31 | Garana, Caras-Severin

Garana Jazz Fest anunță cea de-a 21-a ediție ce va avea loc între 6 și 9 iulie 2017 în Munții Semenic, județul Caraș-Severin. După sărbătorirea a două decenii de festival, Gărâna continuă să consolideze pasiunea și nevoia de jazz sub cerul liber, cultivând libertatea muzicii live în mijlocul naturii, așa cum a făcut-o din 1997 până-n prezent.

Pentru a marca ediția aniversară și viitorul unui festival care a crescut odată cu istoria jazz-ului românesc, Fundația Culturală Jazz Banat va lansa în 2017, la București, Timișoara si Cluj, un album cu 214 de priviri aruncate asupra celei de-a 20-a ediții, surprinse de fotografii Horațiu Șovăială și Mihai Șovăială, aflați pentru prima dată în poiană. Cei care au fost la festival sau cei care și-au dorit să ajungă în munții cu jazz vor putea trăi sau retrăi detaliile și emoțiile zilelor blânde și nopților răcoroase din cătunul cu muzică live.

Programul ediției 2017 se conturează ca un ecou al ultimilor 20 de ani de concerte la Gărâna, cu prezențe legendare și descoperiri curajoase. Patru zile de jazz prind viață pe trei scene: Poiana Lupului, Hanul La Răscruce, Biserica Catolică din Văliug. Mai multe detalii în curând.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!