LEGO Batman @ VIVO! Cluj-Napoca

Home $ Articole $ LEGO Batman @ VIVO! Cluj-Napoca

by | Mar 9, 2017 | Articole

În acest week-end toți copiii sunt invitați la centrul comercial din inima Transilvaniei să intre în lumea plină de aventuri din LEGO Batman™. Micuții vor recrea scene sau vor construi versiuni proprii ale maşinilor din film în cadrul unui super eveniment de construcție organizat de Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca.

Batman, eroul îndrăgit de copiii de toate vârstele, a devenit recent personaj principal în filmul de animație LEGO Batman™. Micuții care au vizionat filmul şi nu numai, sunt invitați să recreeze scene din film sau să continue acțiunea filmului în cadrul unui eveniment LEGO de construcție.

La acest eveniment sunt așteptați copiii cu vârsta începând de la 4 ani. Aceștia vor avea ocazia să construiască versiuni proprii ale mașinilor din film folosind piese LEGO din seturile de construcție LEGO Batman Movie. Toți participanții vor fi recompensați cu cupoane de reducere 10%. Acestea pot fi utilizate în Magazinul Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca, pe parcursul celor 2 zile de eveniment. – au declarat reprezentanții Magazinului Certificat LEGO din VIVO! Cluj-Napoca.

Evenimentul organizat de Magazinul Certificat LEGO în parteneriat cu VIVO! Cluj-Napoca se va desfăşura în 11 şi 12 martie 2017, între orele 12:00-20:00, în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!