Seară de Bellydance și Tribal Fusion @ Brâncuși 85

Home $ Articole $ Seară de Bellydance și Tribal Fusion @ Brâncuși 85

by | Mar 14, 2017 | Articole

Sâmbătă, 25 martie, împreună cu Gilly, vă pregătim o seară de dans Tribal Fusion și Bellydance. O seară plină de senzualitate, atât pentru cei pasionați de aceste stiluri de dans, cât și pentru cei care vor să admire frumosul.

DESPRE GILLY
Gilly este o dansatoare româncă de fusion bellydance și tribal fusion stabilită în Madrid, oraș ce i-a dat ocazia să se formeze la școli cu un înalt nivel de profesionalism şi să participe la numeroase evenimente și ateliere cu artiști de talie internațională.

Aceste experiențe au făcut-o să aprecieze și să promoveze o tehnică de dans minuțioasă și o interpretare artistică elegantă, precum și punerea în scenă cu mare atenție la detaliu. Evoluția sa artistică a început cu dansul oriental clasic, ceea ce i-a dat o baza concretă pe care să construiască diferite stiluri fusion. Ulterior, cu descoperirea infinitei lumi al stilului tribal , viziunea ei asupra dansului s-a schimbat pentru totdeauna. Potențialul pentru evoluție, creație și inovație, precum și tehnica tot mai complexă, au adăugat la curiozitatea cu care investighează această formă de artă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!