Expo Live DWine @ S26

Home $ Cultural $ Expozitii $ Expo Live DWine @ S26

by | Apr 3, 2017 | Expozitii

Expoziție de artă contemporană, degustare de vinuri și muzică electrolive

În prima parte a programului vom degusta patru vinuri nefiltrate care respectă puritatea teritoriului din regiunea Beltiug, judeţul Satu Mare. Ne vom bucura de prospeţimea adusă de soiuri ca şi Sylvaner Verde (Grüner Sylvaner) originar din Transilvania, Blaufränkisch sau Syrah, alături de cupajul GrandPa realizat din viţe bătrâne cu vârste cuprinse între 60-100 ani. Nachbil Winery deţine 25 de hectare pe rod, iar din anul 2011 s-a orientat către producerea de vinuri organice.

S 26, gazda evenimentului, este un spațiu de creație și de interacțiune interdisciplinară. O întreagă echipă de artişti recunoscuţi ne vor încânta privirile cu creaţii vestimentare, artă fotografică, lucrări de grafică şi obiecte de design.

În rândul artiştilor expozanţi îi menţionăm pe Stella Caraman, Robert Filip şi Nicolae Maximilian Campan, alături de cele trei gazde co-fondatoare S 26, Adriana Goilav, Iulia Givan şi Anca Ardelean.

Adriana Goilav şi Delia Elena Székely sunt organizatoarele acestui eveniment. Adriana Goilav este designer vestimentar și artist vizual cu prezentări și apariții atât pe plan național cât și internațional.

Ghidul tău în călătoria cu licori aurii şi rubinii este Delia Elena Székely, doctor la Cluj-Napoca şi Torino în Viticultură şi Oenologie. Delia este şi autoarea cursurilor de cultură şi civilizaţie vitivinicolă „DWine – Arta vinului de la strugure la pahar” organizate la restaurantul Osteria del buon VINO din Cluj Napoca.

În a doua parte, pe note florale şi fructate ne va acompania cu Electro Show Live artistul invitat special, Micha Mendel alias Men-D, producător de muzică electronică. Men-D are la baza muzicii sale influenţe israeliene şi săptămânal organizează sesiuni live la Radio Cluj.

Următorul care urcă pe linia mixajului este Dj Gared, însuşi Edgar Brutler, oenologul şi proprietarul cramei Nachbil. Edgar a fost timp de 11 ani vinificatorul cramei Leo Hillinger din Austria, iar pasiunea pentru muzică s-a transpus în diverse proiecte, dintre care şi propiul band austriac E:\Størenfried.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!