Marea goană după ouăle de Paște la VIVO!

Home $ Articole $ Marea goană după ouăle de Paște la VIVO!

by | Apr 13, 2017 | Articole

Tradiționala goană după ouăle de Paște revine la centrul comercial din inima Transilvaniei. Copiii sunt așteptați de Iepuraș la VIVO! Cluj-Napoca să participe la cea mai așteptată întrecere din an și să se distreze la atelierul de creație.

Ca în fiecare an, centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe cei mici să participe la “Marea goană după ouăle de Paşte”. Micuţii sunt invitaţi să descopere iepuraşii care s-au ascuns prin VIVO! Cluj-Napoca, să se bucure de surprizele dulci şi să se distreze la atelierul de creaţie.

“Marea goană după ouăle de Paşte” va avea loc luni, 17 aprilie, de la ora 11:00, în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din incinta centrului comercial. Fiecare participant ce se va prezenta la punctul de înscriere va primi o hartă cu un traseu pe care îl va urma prin centrul comercial, pentru a găsi iepuraşii ce îi vor premia cu câte un ou de ciocolată. Micuţii care vor descoperi toţi cei cinci iepuraşi de pe traseu, vor primi câte o diplomă de finalist.

Evenimentul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 ani şi 12 ani, iar înscrierile pentru marea goană se vor face în limita a 500 de participanţi.

Mai mult, de la ora 14:00, cei mici sunt invitaţi în Piaţeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, să participe la atelierul de creaţie ce se va desfăşura într-un decor feeric. Iepuraşul de Paşte îi aşteaptă pe prichindei să îşi pună la încercare creativitatea, chiar lângă căsuţa lui din lumea poveştilor. Copiii vor realiza decoraţiuni de Paşte şi vor picta împreună ouă gigant.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!