Se lucrează la noul tău VIVO! Cluj-Napoca

Home $ Știri Cluj $ Se lucrează la noul tău VIVO! Cluj-Napoca

by | Jun 21, 2017 | Știri Cluj

VIVO! Cluj-Napoca îşi va schimba „garderoba” şi va îmbrăca curând noile colecţii de design interior. Astfel, începând din luna iunie, centrul comercial din inima Transilvaniei va trece printr-un proces de modernizare ce va aduce un aer călduros, contemporan, tânăr şi nu în ultimul rând eclectic.

Povestea VIVO! Cluj-Napoca continuă. Centrul comercial din inima Transilvaniei îşi va întâmpina curând clienţii cu un nou look ce va răspunde tuturor aşteptărilor din partea unui mediu modern dedicat cumpărăturilor, de petrecere a timpului liber şi de divertisment. Aşadar, din luna iunie, în incinta centrului comercial, vor începe o serie de lucrări de modernizare.

Pentru ca acest proces să fie resimţit foarte puţin atât de clienţii, cât şi de chiriaşii centrului comercial, lucrările de renovare se vor realiza pe etape, majoritatea fiind efectuate pe timpul nopţii. Lucrările din fiecare zonă vor începe după finalizarea celor din zona anterioară.

Prima zonă care va îmbrăca noua „garderobă” de design interior va fi zona de servire a mesei. Noul look va fi definit de conceptul „Home Away From Home”, ce va aduce un sentiment de confort combinat cu un aer călduros ca acasă. Noul food court va fi împărţit în patru zone ce vor aduce experienţe noi clienţilor noştri.

Astfel, clienţii centrului vor putea servi un ceai în Zona de Livadă, vor putea servi masa alături de familie în confortul Zonei de Picnic, vor putea savura o cafea în Coffee Lounge, sau se vor putea relaxa în Living Lounge.

A doua zonă de modernizare va avea în vedere perimetrul intrării 3 a centrului comercial, unde, printre altele, va fi creată o zonă de relaxare.

Următoarea etapă va include crearea a două noi zone de relaxare, unde clienţii vor avea posibilitatea să aibă un moment de răgaz în timpul cumpărăturilor, să citească o carte sau să îşi încarce telefonul. Procesul de modernizare va include, de asemenea, renovarea tuturor instalațiilor sanitare din centrul comercial.

VIVO! Cluj-Napoca va îmbrăca noile colecţii de design interior începând cu luna septembrie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!