Cele mai bune clătite pe care le poți comanda acasă în Cluj

Home $ Home Delivery $ Cele mai bune clătite pe care le poți comanda acasă în Cluj

by | Nov 2, 2017 | Home Delivery, Recomandări

De când s-a facut frig în Cluj parcă nu mai e la fel de plăcut să zăbovim prea mult pe afară. Așa că ce facem dacă vrem să mâncăm ceva delicios? Simplu: #homedelivery. E o metodă prin care ne putem răsfăța papilele gustative fără efort și nu mai stăm să facem curat după ce am umplut toată bucătăria de făină… ?

Iar dacă tot e frig, ce poate fi mai potrivit decât o porție gustoasă de clătite? Pentru mine sunt comfort food și sunt sigură că nici tu nu refuzi o porție. Multora, clătitele ne amintesc de copilărie și sunt apreciate la toate vârstele. Dar să nu mai lungim povestea, pentru că știu că deja vi se face poftă de clătite.

Așadar, azi îți recomadăm 5 clătite delicioase și îți spunem de unde poți să le comanzi.

Dacă ți-ai dat seama că biscuiții Oreo se potrivesc cu ciocolată sau inghețată, atunci trebuie neaparat să îi încerci și într-o clătită. Mai exact, poți încerca Oreo Dream, o clătită pentru cei cărora le place cu adevărat dulcele. O clătită ce conține Oreo, Nutella, unt de arahide și cocos. Nu-i așa că sună bine? Yep!-it’s funlicious ți-o pune la dispoziție pentru suma de 10,50 lei. Iar dacă nu ești fan Oreo, stai liniștit, găsești aici clătite pentru toate gusturile, cu ingridiente îndrăznețe.

De la Grande îți recomandăm o clătită devenită deja clasică, dar care rămâne printre preferatle tuturor. E vorba despre clătitele cu ciocolată și banane, combinație ce parcă se completează. Iar prețul este unul accesibil: 6,99 lei. De aici o poți comanda.

Tot la capitolul clătite clasice putem să punctăm și clătitele de la Big Belly. Deci dacă îți dorești să mănânci clătitele copilăriei, poți comanda de aici clătite cu Finetti, sau gem. Clătitele costă 6 lei, iar pentru încă un leu se adaugă topping și frișcă.

Mâncarea de la Wok’n Roll este un răsfăț culinar, deci era normal ca și desertul să fie unul delicios. Ce îți propun ei? Clătite austriece. Denumite Kaiserschmarrn (ce înseamnă amestecătura împăratului) sunt un desert simplu, dar rafinat în același timp. Le poți comanda de aici la prețul de 15 lei.

Clătitele americane sunt perfecte pentru micul dejun, fiind puțin mai groase. Merg foarte bine cu sirop de arțar și cu fructe precum afinele. Așa că trebuie să încerci și tu clătitele americane de la Pancake House. Poți să le comanzi de aici, având prețul de 15 lei.

Voi de unde obișnuiți să vă comandați când aveți poftă de clătite?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!