Magic People vă așteaptă la spectacole și ateliere creative la Platinia Shopping Center

Home $ Știri Cluj $ Magic People vă așteaptă la spectacole și ateliere creative la Platinia Shopping Center

by | Nov 23, 2017 | Știri Cluj

Spectacole de magie, de teatru, personaje de poveste specifice Crăciunului, Photobooth, ateliere creative pentru cei mici și de multe alte surprize veți avea parte în 3 decembrie la Platinia Shopping Center. Pentru mai multe detalii urmăriți în continuare pagina de Facebook.

În urma unor cercetări s-a ajuns la trista concluzie că majoritatea bunicuților suferă de singurătate. Acest aspect împreună cu situația financiară precară au stat la baza deciziei lui Cristian Gog de a demara prima campanie Nepoți de Crăciun în 2010 prin Asociația Magic People. Împreună cu alte motive, de a implica benevol în acțiuni umanitare comunitatea, de a aduce multe zâmbete, de a învăța să te bucuri de lucruri simple cum ar fi să dăruiești, campania Nepoți de Crăciun ajunge în acest an la a 8-a ediție.

Scopul este de a aduna 3.000 de pachete cu alimente pentru bunicuți în pragul sărbătorilor. Dacă edițiile anterioare s-au desfășurat în județul Cluj, în acest an organizatorii împreună cu voluntarii își propun să ajungă și în alte 3 județe: Alba, Mureș, respectiv Sălaj pentru a face fericiți cât mai mulți bunicuți.

Pentru a susține acest demers sunteți așteptați în 3 decembrie la Platinia în intervalul orar 13:00-15:00 la spectacolul caritabil organizat de către Nepoți de Crăciun să contribuiți la fericirea bunicuților și să vă bucurați în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Spectacolul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, așadar nu există niciun motiv să nu petreceți timp de calitate alături de cei dragi. Veți fi spectactorii unor piese de teatru puse în scenă de către Teatrul de Păpuși ,,Spiriduș” , personaje de poveste, specifice Crăciunului vă întâmpină și vă așteaptă să surprindeți super momente împreună printr-o poză.
Magicianul Cristian Gună de la Fantasmagia va susține o prestație cu numere de magie, dedicate atât copiilor, cât și adulților. Spectacolul va fi unul 100% interactiv, cu apariții, dispariții, levitație de obiecte, momente comice care să asigure buna dispoziție și doza necesară de râsete.

Cei mai tineri dintre participanți vor avea ocazia să participe la ateliere creative organizate de către Mamele Antreprenoare (Mamprenoare) în colaborare cu Fantasmagia. Înscrierile sunt disponibile pe site.

Dacă vrei să faci un bunicuț fericit poți alege să donezi în contul Asociației Magic People RO43BTRL06601205I50549XX deschis la Banca Transilvania sau online accesând acest link.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!