5 idei de activități indoor mai chill

Home $ Articole $ 5 idei de activități indoor mai chill

by | Jan 2, 2018 | Articole, Ieși cu prietenii

Mi se pare absurd să încep să vorbesc chiar începând cu a doua zi din an despre kilogramele pe care le-ați acumulat în ultima săptămână, despre care nimeni nu spune nimic, dar toți le vedem și ne pare rău pentru ele. Ups, I think I just did it. Ideea e că nu o să sar cu articolele pe voi să dați fuga la sală, să vă propun sporturi prin care să faceți mișcare fără să vă dați seama sau alte nebunii de genul acesta. Eu cred în recuperarea pas cu pas, așa că propun să mai lenevim un pic cu prietenii, să ne mai bucurăm de orele libere care ne-au rămas, pentru că de mâine chiar mergem la muncă. Hai să vedem 5 idei de activități indoor mai chill, așa, ca să treacă timpul.

Snooker
Despre snooker am mai vorbit în nenumărate rânduri, nu mă las până nu vă conving să mergeți măcar o dată. Dacă nu pentru sportul (vorba vine) în sine, măcar pentru liniștea incredibilă pe care o găsiți la Snooker Club, unde am fost și noi cândva și am povestit aici întreaga experiență. Dar nici jocul nu-i de lepădat, căci dacă refuzați să faceți o oarecare mișcare fizică, măcar uneia intelectuale să nu-i spuneți nu. Dacă credeți că nu-i mare brânză să joci snooker și vă întrebați ce treabă are intelectul cu asta, atunci e posibil să-l confundați cu biliardul și nu-i frumos. Dați o fugă până pe Calea Baciului 1-3 și o să înțelegeți ce zic, de ce e snookerul mai cu moț și de ce vă tot bat la cap să-l încercați. Și nu uitați să luați măcar un prieten cu voi.

Am tuns gazonul ?. Vă așteptăm! #snooker #cluj #clujlife

A post shared by Snooker Club Cluj (@snookerclubcluj) on

Board games
O altă idee ar fi o seară de board games. Sau o seară în care să stricați toate prieteniile pe care le-ați construit cu sârguință în mulți ani de zile, că practic asta se întâmplă de cele mai multe ori. Dar tocmai pentru că nu puteți avea în locuri publice certurile pe care le aveți acasă, cel mai bine ar fi să mutați distracția din apartament sau cămin într-o cafenea sau în diverse localuri în care puteți juca în liniște. Adică cu insulte aruncate în șoaptă. Un astfel de loc ar fi Checkpoint, magazin și club de board games, sau Zorki Photo Cafe, unde astăzi deschid la ora 17.00. Mai multe idei de astfel de locații v-am dat mai demult în articolul de aici.

#play

A post shared by Bianca Veres (@bianca.veres) on

Golf indoor
Ok, sper că nu faceți parte din categoria oamenilor care cred că golful e doar pentru bătrânei. Eu mereu l-am văzut ca un sport care poate fi practicat de oricine, indiferent de vârstă, greutate, talent și așa mai departe. În plus, poate v-ați notat în rezoluții că vreți să încercați mai multe lucruri noi în 2018. Ei bine, de ce nu golful? Cluj Golf Driving Range, denumit și GolfLab Academy este situat aproape de centru orașului și este deschis chiar și iarna, deoarece dispune de o încăpere destul de mare cu poartă rabatabilă și încălzire. Aici puteți beneficia de îndrumarea bine cunoscutului profesor de golf Mircea Stoica, și eu zic că vă veți întoarce și a doua oară măcar din curiozitatea de a mai vedea odată aparatura profesională, dacă nu din dorința de a reuși să aveți și voi un swing corect.

Ping-pong sau Darts
Voi alegeți. Ambele sunt activități amuzante, nu necesită mare efort și sigur vor stârni hohote de râs în gașca de prieteni, căci la orice vârstă cel care nu nimerește mingea sau ținta e țapul ispășitor al grupului. Sunt multe locații în Cluj unde puteți juca, vă propun SunGarden Golf & Spa Resort sau Wonderland, poate și din cauză că eu nu aș face azi nimic altceva decât să stau la SPA și să mă mai relaxez un pic, după ce m-am tot relaxat timp de-o săptămână, iar aceste două activități ar fi scuza perfectă să mă ducă cât mai aproape de îndeplinirea scopului meu. Ce-i drept, sunt camere separate, dar vă furișați voi cumva.

Popice
Popice, nu bowling. Știți voi, alea pe care le jucam când eram mici și nici nu puteam pronunța cuvântul ”bowling”, doar loveam ținta cu o bilă și ne lăudam în tot cartierul jumătate de zi. La Baza Sportivă Gheorgheni găsiți opt piste de popice, iar accesul se face în baza unei rezervări făcute în prealabil. Nu uitați să aveți cu voi echipament și încălțăminte de schimb, fiind vorba de o activitate indoor. De mâine vor funcționa după programul normal, azi din păcate sunt deschise publicului doar zonele exterioare.

Voi cu ce activități chill vă ocupați ziua de azi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!