10 dintre cele mai frumoase săli de nunți din Cluj

by | Jan 17, 2018 | Articole

Nu mai are sens să ne ascundem după deget: există un val de cereri în căsătorie care nu poate fi oprit! Oricât de mândră aș fi eu de generația noastră pentru că suntem firi foarte independente, ne place să ne aventurăm pe cont propriu, să ne croim singuri drum în viață, să nu acceptăm compromisuri, se pare că… ne place totuși să fim legați unii de alții de la vârste foarte fragede. În contextul acesta, noi nu putem decât să le urăm toată fericirea din lume și să vă ușurăm munca de planificare a marelui eveniment printr-o listă cu 10 dintre cele mai frumoase săli de nunți din Cluj.

Toata lumea din Cluj a auzit de Charlie Pub. Este bine cunoscut pentru bauturile deosebite, barmani premiati si savoarea bucatariei internationale.
Iar acum Charlie ofera si o sala de evenimente in centrul Clujului. Charlie Upstairs este numele locatiei, si ati ghicit, se afla deasupra pub-ului Charlie. Decorul noii locatii este deosebit si imbina perfect stilul, ornamentele si culorile vintage cu nuante ale lumii moderne.

In acest spatiu, parca inghetat in timp si totodata atat de actual, se pot organiza evenimente private de orice natura, iar capacitatea de acomodare este de 70 de locuri la mese sau 200 in picioare/la mese inalte.

Fie ca e vorba de o petrecere privata sau o petrecere tematica impreuna cu colegii de munca, aici vei gasi mereu tot ceea ce e necesar unei seri reusite: cocktail-uri originale, whiskey de colectie si vinuri atent selectionate. Ambianta este asigurata de instalatii ornamentale de lumini care completeaza perfect decorul si muzica de calitate asigurata de DJ profesionisti.

Spatiul de la Charlie Upstairs se potriveste perfect si cu ocaziile speciale din viata dumneavoastra: un botez sau o nunta mai cocheta si restransa. Eleganta este termenul care defineste cel mai bine acest loc pretios din inima Clujului.

Date de contact: P. Muzeului 3, 0741 055 821
Facebook / Site

Sala cea nouă de la Amiral Events & Style ar fi o primă opțiune, cu siguranță va fi o surpriză încântătoare. Până acum aveați posibilitatea de a alege între cele două săli ale lor, Gold și Diamond, însă începând cu anul acesta inaugurează și o a treia sală pentru evenimente: Platinum. Elegante, cu elemente ce îmbină clasicul cu modernul și având o capacitate de la 150 la 600 de locuri, sălile vă permit libertatea de a vă juca cu decorul și de a crea povestea pe care voi v-ați imaginat-o. În plus, dispun de bucătărie proprie, aflată sub îndrumarea unor bucătari profesioniști, iar mâncărurile sunt delicioase.

Date de contact: Strada Câmpina, nr. 51-53, 074 037 301.
Facebook / Site

 

Dacă vă doriți să duceți marele eveniment din aglomerația orașului, să vă așteptați oaspeții într-o oază de liniște, cu aer proaspăt, dar și o priveliște minunată asupra Clujului, atunci vă veți îndrăgosti pe loc de aerul boem al Restaurantului Aroma, din livada Polocsay. Dacă v-ați dorit ca doar cei mai apropiați prieteni să vă fie aproape și organizați o nuntă oarecum restrânsă, au o sală cu capacitate de 40 până la 110 persoane. Dacă aveți mai mulți invitați, există și sala de evenimente Sara, în care încap până la 260 de persoane.

Date de contact: Calea Turzii, nr. 329, 0723 264 455
Facebook / Site

 

De cei de la Exclusiv Catering și mâncarea lor ați auzit cu siguranță, dar știați că nu se ocupă doar cu livrarea mâncării într-o locație aleasă de voi, ci chiar puteți organiza nunta într-unul din spațiile lor? Ei dispun de două săli panoramice, localizate în zonă centrală, cu parcare proprie și posibilitate de amenajare terasă exterioară. Una dintre ele, sala Lucia, are 180 de locuri, iar cealaltă, Cezara, susține până la 250 de persoane. Ambele sunt potrivite atât pentru evenimente mici, fiind modulare, cât și pentru unele mari, chiar foarte mari, având posibilitatea de a fi suplimentate cu mese și scaune.

Date de contact: Blvd. 21 Decembrie, nr. 128-130, 0756 222 444
Facebook / Site

 

În incinta hotelului Golden Tulip găsim Cupola Ballroom, locul perfect pentru un eveniment de până la aproximativ 230 de persoane. Cu un design avangardist, trei cupole iluminate de candelabre impunătoare, pereți de sticlă neagră și o ambianță călduroasă, nunta voastră se va transforma cu siguranță într-un eveniment care va rămâne nu doar în poze, ci și în mintea și sufletul celor dragi.

Date de contact: Strada Observatorului, nr. 129, 0749 146 625
Facebook / Site

 

#weddingdayvibes #flowersdesign #casadepiatra#❤️❤️❤️

A post shared by Pop Madalina (@madapop_flowers) on

ADAM`s Events & Restaurant vă pune la dispoziție o sală de evenimente cu un spațiu generos de dans, loc special amenajat pentru DJ sau trupe live, în cazul în care deja i-ați book-uit, și un total de 300 de locuri pentru a-i aduce împreună pe toți cei dragi vouă în prima zi din viața voastră împreună. They say all dreams are magical, are you ready to let them turn your into reality?

Date de contact: Calea Turzii, nr. 203 A, 0799 798 826
Facebook / Site

 

În cazul unui eveniment mai mic, de luat în calcul ar fi și sala de la Restaurant Bonjour. Spațiul poate fi adaptat cerințelor voastre, având o capacitate de 140 – 150 de persoane. Mesele rotunde și dispunerea sălii, precum și aerul elegant inspirat de decor, vor reprezenta cu siguranță un plus. Să nu mai vorbim de bucătari, care sunt specialiști atât în mâncăruri cu specific național, cât și internațional.

Date de contact: Strada Costache Negru, nr. 1, 0728 530 004
Facebook / Site

Dacă v-ați imaginat întotdeauna nunta asemenea unei petreceri scoase dintr-un basm, aveți nevoie de o locație pe măsură. Wonderland Cluj Resort este amplasat în mijlocul naturii, oferind o priveliște deosebită asupra orașului, iar mirii dispun inclusiv de o capelă, își pot lua zborul cu un balon cu aer cald sau să sosească la eveniment într-o trăsură boemă trasă de cai. Beneficiile de care vă puteți bucura sunt nenumărate.

Date de contact: Feleacu, nr. 5 A-E, 0740 966 337
Facebook / Site

 

Sala de evenimente de la DaVinci Ristorante are o capacitate de până la 400 de persoane și se deschide spre grădină, unde pot, de asemenea, să aibă loc ceremonii. Spațiul domeniului este unul destul de generos, există și un lounge și o terasă verde de unde puteți să vă bucurați de priveliștea inedită asupra zonei. Cadrul este unul elegant, iar atmosfera de poveste doar își așteaptă oaspeții.

Date de contact: Strada Fagului, nr. 87, 0726 689 933
Facebook / Site

 

În ultimă instanță, să nu uităm de cele patru saloane de la Grand Hotel Italia. Având un farmec deosebit fiecare în parte, este destul de dificil să alegem doar unul. Norocul nostru că nu noi ne căsătorim anul acesta. Atenția ne-a fost însă atrasă de sala Veneția, probabil și datorită numărului ridicat de locuri, 600 mai exact, care o transformă într-o locație grandioasă, perfectă pentru o nuntă elegantă și desăvârșit de elegantă.

Date de contact: Strada Trifoiului, nr. 2, 0364 111 333
Facebook / Site

 

Shhh! Linistea dinaintea furtunii???

A post shared by @ moldeviangirl on

Dacă sunteți un pic mai în ceață decât erați înainte să deschideți acest articol și încă nu vă puteți hotărî asupra unei locații, vă recomandăm să participați la târgurile de profil, unde veți găsi cam tot ce aveți nevoie pentru planificarea marelui eveniment, inclusiv mai multe detalii cu privire la multe săli de evenimente din Cluj.

Voi cum stați cu pregătirile?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This