Stiri

Pensiunea La Mesteceni împreună cu Fantasmagia, reiau ”Duminicile poveștilor de familie La Mesteceni”

Pensiunea La Mesteceni împreună cu Fantasmagia, reiau, începând cu 4 februarie 2018, seria evenimentelor Duminicile poveștilor de familie La Mesteceni.

În cadrul evenimentelor ,,Duminicile poveștilor de familie La Mesteceni” în fiecare duminică din lunile februarie și martie 2018 v-am pregătit o serie de evenimente tematice. Astfel veți avea ocazia să vă delectați cu experiențe culinare savuroase, în timp ce copiilor le-am pregătit momente creative, educative, colorate cu tematici diverse – Ioana, manager Pensiunea La Mesteceni

De ce să participi la ,,Duminicile poveștilor de familie La Mesteceni”? Îți lăsăm programul să-ți faci o idee:

– 04 februarie | Petrecerea Disney. Clubul lui Mickey este adus chiar în mijlocul familiilor din Mesteceni. Astfel, se vor face jocuri de animație cu copiii dornici de distracție

– 11 februarie | Petrecerea minionilor de ziua îndrăgostiților. În preajma zilei de Valentine`s Day, ziua iubirii, cel mai potrivit personaj care o să înveselească familiile din Mesteceni, o să fie un minion.

– 18 februarie | Teatrul de păpuși; Vrăjitorul din Oz | Petrecere în regatul înghețat

– 25 februarie | Tinkerbell în lumea piraților. Tinkerbell îi invită pe copii într-o aventură plină de distracție și voie bună. Pentru a crea o gașcă de pirați puși pe distracție și căutarea comorilor,Tinkerbell o să îi picteze pe copiii în pirați.

 

– 04 martie | Mărțișor. Zâna Florilor/Zuzulina va confecționa împreună cu copiii felicitări pentru 8 Martie, ziua mămicilor, brățări pe șnururi roșii și mărțișoare hand-made. De asemenea, va cântă cântecele pentru sosirea primăverii și va face jocuri interactive pentru copii .

– 11 martie | Sportacus. Se va pune accentul pe jocuri de mișcare, iar la ateliere se va colora, desena fructe și legume pentru a promova un stil de viață sănătos: rațele și vânătorii, ne jucăm cu popicele și mingea, statui musicale, twister (cu parașuta colorată), alte jocuri ale copilăriei clasice.

– 18 martie | Spectacol de magie cu Magicianul Cristian Gună| Petrecerea supereroilor

– 25 martie | Petrecerea indienilor

Sunteți așteptați, și cei mici, și cei mari, la Pensiunea La Mesteceni!

ClujLife - Te scoate din casă

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 23

Retro Dance Party @ Caro Club

22 January, 10:00 pm - 23 January, 5:00 am
Wed 23

Seafood & Bubbles

23 January, 12:00 pm - 11:00 pm
Wed 23

Leadership development and managerial success

23 January, 6:00 pm - 8:00 pm
Wed 23

Atelier C | Pictură pe ceramică

23 January, 6:30 pm
Wed 23

Trivia a la T

23 January, 7:00 pm - 10:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC