Restaurante apărute în ultimul an pe piața de home-delivery din Cluj și evoluția acestora

Home $ Articole $ Restaurante apărute în ultimul an pe piața de home-delivery din Cluj și evoluția acestora

by | Feb 15, 2018 | Articole

Știți de ce anume nu ne vom sătura niciodată? De mâncare. E simplu. Pe lângă faptul că face parte din seria nevoilor fiziologice, de bază, și am fi morți în câteva zile fără ea, ne place să mâncăm. O masă gustoasă ne poate transforma o zi foarte proastă în una puțin mai bună, e un pretext bun să ne întâlnim cu prietenii, poate v-ați îndrăgostit de tipul de la delivery. Și dacă tot am ajuns la livrări, unde și urmăream să ajung de fapt, azi vă prezentăm câteva restaurante mai noi pe piața de home-delivery din Cluj, prezente de mai puțin de un an. Și asta pentru că noi le-am remarcat recent prezența în aplicația HipMenu, le-am testat, și ne gândeam că poate și-ar dori și alții să afle mai multe. În plus, nu ne-am putut abține și i-am contactat pe câțiva dintre ei pentru a afla chiar de la sursă cum au mers lucrurile în primul an / primele luni de activitate, care sunt cele mai comandate preparate, dar și cum decurge colaborarea cu platforma de delivery.

There is enough food for everybody now? Probably not.

Haideți să vedem de unde puteți comanda dacă aveți chef de testat ceva nou. Curaj, nu recomandăm fără să testăm, doar știți. Și în plus, avem și băuturi.

Atunci când unul dintre restaurantele tale preferate din Cluj introduce serviciu de delivery, there is only one way to celebrate – by quickly ordering your favourite dish, right? Livada Home Delivery funcționează după un principiu extrem de simplu: preparatele lor sunt la fel de delicioase oriunde alegi să le savurezi, deci mai rămâne un singur lucru de adăugat – Poftă bună! Guacamole cu cremă de ardei copt aromatizat cu tandoori? Avem! Supă cremă de țelină sau de morcovi? Da, și noi ne mai gândim la ele câteodată. Fettucine cu creveți, dovlecei și rucola, sau somon cu cartofi în sos acrișor de… I can not do this anymore. Ați înțeles voi ideea, toate farfuriile voastre îndrăgite vin acum acasă. La voi. Livrarea este gratuită dacă depășește suma de 35 de lei, altfel se percepe o taxă de 5 lei. Puteți comanda de la ei direct aici în intervalul 12.00 – 22.45.

Trebuie să marturisesc că HipMenu ne-a ajutat foarte mult în creșterea vânzărilor home-delivery. Am încercat și fără ei, dar a fost mai greu. A trecut aproape un an de când am inaugurat Livada Delivery, creștem frumos și sănătos. Mai exact, am înregistrat 400% creștere față de prima lună. Cel mai des comandate produse sunt: burgerul, pieptul de pui crocant cu risotto, vinetele și costițele de porc, am aflat de la Roberta Vaczi , manager Livada Restaurant

 

De curând vă povesteam în articolul cu oferte speciale pentru meniul zilei de promoția celor de la Condiment Catering. Dacă ați fost surprinși atât de deal-ul foarte bun, dar și de faptul că poate nu ați auzit încă de ei, nu e cazul să vă agitați. Fac, de asemenea, parte din categoria numelor relativ nou apărute pe piața de delivery, iar filozofia lor este destul de simplă: gusturile se discută! Din acest motiv au creat un meniu extrem de variat, care să poată mulțumi pe toată lumea, unde găsiți cam toate rețetele culinare de bază. Comanda minimă este de 30 lei, în cazul în care nu este atinsă există o taxă de livrare de 10 lei. Funcționează în intervalul 12.00 – 16.30. Aici puteți să vă faceți de cap cu o comandă. Chiar acum, da.

Am fost client HipMenu cel mai probabil din momentul în care s-a lansat în Cluj-Napoca; apoi, aproape instantaneu, mi-au dorit să ajungem pe această platformă cu firma de catering & delivery, deoarece mi se pare foarte eficientă și ușor de folosit. Aplicația se îmbunătațește constant și este user-friendly, și spre deosebire de comenzile plasate prin telefon, ne oferă informații mult mai detaliate și fluxul este mai dinamic din momentul în care intră comanda până în momentul în care ajunge la beneficiar. Este un business complex, ce solicită o sincronizare foarte bună între cei ce preiau comanda, bucătărie și agenții de livrare, iar HipMenu ne ajută să analizăm mai facil ce merge bine și ce trebuie îmbunătățit și, în plus, vedem graficele de vânzari pe zile cu mai multă ușurință. De când am lansat “Oala cu Bunătăți” am avut foarte multe solicitari pe acest segment – se adresează persoanelor ocupate, care nu mai au timp să gătească, dar își doresc mancare gătită de tip slow-food, adica nu din semi-preparate. Livram servicii complete pentru o masă în familie, de exemplu. În ultima perioadă merge foarte bine și segmentul de mâncare vegană, de post.  – Sigina Luca.

Și dacă vă plac la nebunie specialitățile asiatice de la Noodle Pack, oh well… vă puteți bucura mai des de ele acum. Rețetele speciale de Noodle de grâu sau orez au cucerit mulți oameni cu o gamă variată de opțiuni. Vită, creveți, pui Shanghai, Crispy sau somon, precum și cele șase sosuri speciale îți dau posibilitatea de a experimenta peste 30 de rețete diferite. Pentru mine au devenit ca o plasă de salvare, mereu când nu îmi dau seama de ce anume mi-e poftă, știu că-mi potolesc foamea la ei. Comanda minimă este de 50 lei, taxa de livrare 10 lei și puteți să-i contactați pentru o porție delicioasă de Noodles chiar aici și acum pentru că îi găsiți de la ora 10.00 până la 18.00

Consideram HipMenu un partener serios și de incredere în noua linie de activitate Noodle Pack, și anume livrările la domiciliu. Cu ajutorul lor putem gestiona mai simplu și mai eficient un numar mare de comenzi și astfel, tot mai mulți clienți din Cluj pot să facă “alegerea înțeleaptă” – Noodle Pack, Choose Smart. Cea mai mare comandă pe care am avut-o prin HipMenu a fost de 25 de Noodle Packs și a fost gestionată fără probleme, ne-a spus Mădălin Potoroaca, manager franciză.

 

#yummy #noodlepack #noodlelife #asianfood

A post shared by diana metesan (@dianametesan) on

O să vă placă ce urmează. Îi spune Minus Gluten și nu e foarte dificil să-ți dai seama despre ce e vorba. Ei s-au gândit la o alternativă culinară care să ne poată îmbunătăți stilul de viață, așa că au venit cu un meniu unde găsim variantele ”gluten free” al multora dintre preparatele noastre favorite – pizza, paste, risotto, burgeri, supe, chiar și deserturi. Știm că există o întreagă dezbatere în jurul acestui amestec de substanțe, alții nici nu știu ce e, dar țipă în gura mare că nu-l tolerează, noi vrem să lăsăm lumea un loc mai bun, așa că menționăm doar că evitarea consumului de gluten are anumite beneficii asupra organismului vostru și știți și voi că de la o vârsta… trebuie să fim mai atenți deja. Comanda minimă este de 30 de lei, deschid la ora 11 și închid la 22. Puteți să le testați produsele comandând direct aici.

 

Dacă sunteți mari fani ai bucătăriei autentice chinezești, avem vești bune! Chiar foarte bune! South Memory – cel mai nou restaurant chinezesc din oraș și-a propus să aducă în Clujul gustul și preparatele specifice Chinei, amestecuri diverse de ingrediente, condimente exotice, dar și inovație și complexitate în rețete. Bucătarii de aici se mândresc cu munca din locații importante în lumea culinară, iar dacă v-am făcut curioși și nu mai aveți răbdare, puteți comanda chiar aici. Mâncare dulce-picantă, ușor acrișoară sau cu un gust deosebit, căruia nici nu-i poate fi atribuit un adjectiv, îi va cuceri pe cei care cochetează cu bucătăria chinezească. Comanda minimă este de 50 lei, în caz contrar, taxa de livrare de 10 lei. Deschid la amiază, numai bine pentru prânz, și închid la 21.30. Aici puteți comanda.

După cum am promis la început, avem și băuturi. Sidecar – cocktails bar e prietenul pe care te poți baza atunci când tânjești după băutura preferată. Cocktail-uri clasice sau diverse specialități pentru serile în care vrei să te răsplătești pentru că ai ajuns cu bine la finalul unei zile ce părea interminabilă, shot-uri pentru adunările spontane în apartament cu gașca de prieteni, distilate, vinuri, bere și cidru, voi doar spuneți de ce ați avea chef. Au chiar și diverse fresh-uri și smoothie-uri, atât simple, cât și după rețete speciale pentru cure de detoxifiere. Ah, și să nu uităm de milkshake-uri. Și ca să vedeți că nu-i de joacă cu băieții aceștia, puteți comanda și pahare de la ei. Niciodată nu știi când rămâi fără, așa-i? Comanda minimă este de 25 lei, nu există taxă de livrare și dacă vreți să-i testați chiar acum, order here. Funcționează până la ora 1 noaptea, so better decide soon if it is gonna be alcohol or sleep tonight.

 

Ei bine… cu care începeți? Nu uitați că îi găsiți pe toți în aplicația HipMenu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!